Horoscop sâmbătă, 17 octombrie 2020. O zodie are parte de surprize de la prieteni și persoana iubită

Astrolog Roxana Lușneac 16.10.2020, 18:36
Horoscop sâmbătă, 17 octombrie 2020. O zodie are parte de surprize de la prieteni și persoana iubită

Horoscop sâmbătă, 17 octombrie 2020. Iată ce au rezervat astrele pentru această zi, pentru fiecare zodie în parte. Cifrele norocoase ale acestei date sunt 3, 7, 9 și 13, iar culorile norocoase sunt negru și albastru.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 octombrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Activitățile rămase restante vă pot motiva încă de dimineață. Este necesar să terminați ceea ce v-ați propus ca să puteți sta liniștiți restul weekendului. Aveți grijă și de sănătate, nu o neglijați!

Taur

Activitățile legate de casă vă pot agita mai mult decât este cazul. Important este să încercați să vedeți lucrurile și din exterior, nu doar ca persoana direct implicată. Soluțiile le puteți găsi alături de partenerul de viață sau de familie.

Gemeni

Nu ai un mare chef să faci ceva special, dar nici să stai în casă. Așa că îmbracă-te confortabil, fă câteva cumpărături și o plimbare. Aerul proaspăt te va ajuta să îți aranjezi mai bine gândurile și te poate binedispune.

Horoscop sâmbătă, 17 octombrie 2020. O zodie are parte de surprize de la prieteni și persoana iubită
Horoscop sâmbătă, 17 octombrie 2020. O zodie are parte de surprize de la prieteni și persoana iubită

Rac

Persoana iubită poate să aibă ceva de reproșat, iar aici este sectorul pe care trebuie să munceșți mai mult pentru a-i câștiga aprobarea sau mulțumirea. Dacă chiar nu ai dispoziția pentru a face asta, măcar dă-ți un pic interesul, pentru a nu pune paie pe foc.

Leu

Familia are nevoie de atenția și de susținerea ta. Fie că vorbim din punct de vedere financiar, emoțional sau efectiv se necesită prezența voastră. Important este că și voi la rândul vostru aveți pe cineva care vă susține, iar astfel le duceți până la urmă pe toate.

Fecioară

Uneori ar fi indicat să mai faceți o pauză și să vă gândiți la ce vă aduce vouă fericirea. Fie că v-ar trebui o nouă mașină, un aparat electrocasnic sau altceva foarte util, acum e momentul în care să vă puneți pe primul plan.

Balanță

Prietenii și persoana iubita vă fac ziua mai frumoasă, vă aduc zâmbetul pe buze prin anumite surprize sau chiar prin prezența lor. Gândul vă este totuși și la niște lucruri de care trebuie să vă ocupați săptămâna viitoare.

Scorpion

Activitățile legate de casă și familie vă ajută să vă relaxați și chiar să meditați la ceea ce vreți să faceți pe viitor. Luați fiecare problemă la timpul ei, nu vă grăbiți.

Săgetător

Prezența familiei și a prietenilor vă binedispune și parcă vă face să ieșiți din starea în care ați fost prinși captivi acum câteva zile. Gândirea pozitivă va atrage gânduri și sentimente bune, nu uitați asta!

Capricorn

Familia, prietenii, ieșirile și încărcarea cu energie pozitivă vă vor ajuta să vă relaxați și să prindeți curaj să sperați spre un nou statut, noi surse financiare, noi împliniri.

Vărsător

Persoana iubita vă este alături, la fel și cei dragi, iar asta nu poate decât să vă bucure. Există însă o activitate pe care v-ați dori să o faceți singur, ca un hobby, ceva ce vă relaxează creierul și vă face să meditați.

Pești

Astăzi pare a fi o zi destul de liniștită, fie că ați hotărât să ieșiți din casă pentru niște cumpărături, fie pentru a vedea niște prieteni, un pic de aer proaspăt vă va ajuta. Aveți multe lucruri în minte, mai ales că până nu se concretizează totul nu puteți să vă liniștiți.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe