Horoscop marţi, 29 iunie. Nativii care au parte de evenimente minunate

Astrolog Roxana Lușneac 28.06.2021, 18:23
Horoscop marţi, 29 iunie. Nativii care au parte de evenimente minunate

Horoscop marți, 29 iunie. Ultimele zile ale lunii iunie aduc vești minunate pentru câteva zodii norocoase. Cine sunt nativii care vor avea parte de evenimente minunate în următoarele 24 de ore. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și mov, iar numerele norocoase: 3,13,34,40,43.

Horoscop marţi, 29 iunie – Berbec

Aveți anumite treburi de rezolvat legate de casă sau chiar de o nouă achiziție imobiliară pe care vreți să o faceți. Nu ezitați să apelați la ajutorul celor din jur în cazul în care aveți nevoie de el. Spre seară, timpul petrecut acasă cu cei dragi vă va ajuta să vă relaxați.

Taur

Rezultatele obiectivelor tale ar trebui să-ți aducă satisfacții și să te mulțumească. Astăzi este o zi minunată pentru a lua decizii înțelepte, mai ales că ești într-o stare bună în care te simți sigur pe tine și pe ideile pe care le ai. Păstrează-ți energia pozitivă toată ziua.

Gemeni

Astăzi trebuie să vă ocupați de prioritățile voastre. Sănătatea se ameliorează și chiar începeți să vă simțiți în formă. Din punct de vedere profesional puteți avea astăzi parte de mici surprize plăcute sau de succes în anumite proiecte pe care le-ați început de ceva timp.

Rac

Este sezonul vostru și a venit timpul să vă ocupați de propriile emoții și gânduri. Astăzi este o zi bună să-ți învingi fricile legate de ceea ce simți tu că meriți și să îți gasești curajul să ceri ce-i al tău. Șefii sau colaboratorii îți vor aprecia curajul, argumentele dar și munca depusă până acum, dacă îți faci o strategie bună de abordare.

Leu

Casa dorințelor voastre este pusă în evidență, iar acest lucru înseamnă că lucrați cu drag și spor la un plan pe care vreți să-l realizați curând, dar care fără ajutorul și susținerea celor din jur nu este posibil. Imaginea voastră este sectorul pentru care este posibil să faceți diverse cheltuieli majore astăzi.

Horoscop marţi, 29 iunie – Fecioară

Fie că plănuiți un eveniment de la distanță sau chiar poate o vacanță, sunteți prinși în detalii. Cumva totul trebuie să vă aducă mulțumire și să va facă să vă simțiți bine. Încercați să comunicați cu cei dragi pentru a lua cele mai bune decizii.

Horoscop marţi, 29 iunie
Horoscop marţi, 29 iunie

Balanță

Nu vreți să vă mai gândiți la ce aveți de făcut acasă și cumva să vă detașați și de servici, iar gândul va stă la distanță sau la o vacanță. În acest moment puteți simți că nu vă puteți baza pe anumiți membri ai familiei voastre și trebuie să vă descurcați singuri.

Scorpion

Nodul sud vă aduce în discuție anumite subiecte care au fost în trecut și de care tocmai scapaserăți. Ceea ce nu este rezolvat odată și bine tinde să revină și să vă tot enerveze, de aceea trebuie să luați atitudine și să puneți punctul pe „i” înainte ca totul să degenereze.

Săgetător

Gândul vă stă la ce va bucură sufletul și la faptul că aveți nevoie de ceva timp de liniște și echilibru. Poate că vă pregătiți de o vacanță sau de un weekend între prieteni, iar asta va dă o energie bună. Unele schimbări vin în viața voastră pentru a va ajută să vă maturizați și să realizați niște lucruri importante.

Capricorn

Saturn în semnul vostru în retrogradare poate face că anumite rezultate pe care le așteptați de ceva timp să întârzie. Important este că totul se mișcă încet și bine, iar la sfârșit veți fi mulțumit că s-a întâmplat cum era mai bine pentru toată lumea.

Horoscop marţi, 29 iunie – Vărsător

Marele benefic se află lângă Luna, acolo unde emoțiile și gândirea voastră se întâlnesc, ceea ce înseamnă că vă aduce optimism și chiar evenimente frumoase în viața voastră cât de curând. Astăzi trebuie să finalizați anumite lucruri legate de serviciu pentru a nu rămâne în urmă.

Pești

Casa parteneriatului de viață este cea care vă ajută și vă susține în acest moment, ceea ce înseamnă că astăzi împreună cu persoană iubită vă puteți face planuri pe termen lung, dar și pe termen scurt cum ar fi o vacanță sau o ieșire la mare. Parteneriatele în afaceri sunt și ele influențate pozitiv de tranzitele actuale.

Urmăriți Impact.ro și pe