Cu cine te potrivești cel mai bine dacă ești zodia Rac. Compatibilitatea este perfectă

Iancu Andreea, Cristi Ionică 27.06.2021, 16:36
Cu cine te potrivești cel mai bine dacă ești zodia Rac. Compatibilitatea este perfectă

Nativii din zodiac Rac sunt considerați a fi persoane care aparent afișează seriozitate și duritate, însă în realitate au o inimă mare, fiind și extrem de sensibili când vine vorba despre sentimentele față de ceilalți. Totodată, personalitatea zodiei Rac este una care se dezvăluie atunci când semnul se îndrăgostește. Există însă, la nivel de compatibilitate în dragoste, doar anumite zodii cu care Racul poate forma o pereche grozavă. Află cu cine te potrivești cel mai bine dacă ești zodia Rac. Vei descoperi o compatibilitate perfectă cu un alt semn din horoscop.

Cu cine te potrivești cel mai bine dacă ești zodia Rac

Se spune că atunci când ajungi să intri în inima unui Rac vei rămâne acolo pentru totdeauna. Semnul astral este genul care caută o relație sigură, motiv pentru care va renunța cu greu la persoana de lângă el, uneori chiar niciodată. Guvernat de Lună, Racul este înclinat către a simți, fiind una dintre cele mai sensibile zodii, în ciuda aparențelor. Totodată, principalele trăsături care îl descriu pe nativ sunt: introvertit, sensibil, emotiv și precaut. Personalitatea zodiei Rac îl determină pe acesta să caute așadar siguranța în relații. Dacă ești zodia Rac, iată cu cine te potrivești cel mai bine.

Cu cine te potrivești cel mai bine dacă ești zodia Rac
Care sunt zodiile cu care se potrivește nativul Rac

Compatibilitate zodii cu nativul din Rac

  • Rac – Fecioară

Compatibilitatea dintre aceste zodii este una excelentă. Cei doi se susțin și se înțeleg reciproc, însă împreună pot să își manifeste neîncrederea și anxietatea de care amândoi dau dovadă. În timp ce Fecioara este răbdătoare și visează la un cămin liniștit, fiind mai degrabă înclinată către a rămâne cu picioarele pe Pământ, Racul preferă să dea frâu liber imaginației. Defectul din relația celor doi îl reprezintă faptul că Fecioara este mult prea atentă la detalii, aducând unele critici sensibilului Rac. Pe de altă parte, Fecioara nu obișnuiește să facă prea multe declarații de dragoste, spre deosebire de nativul Rac, care adoră să își exprime și să simtă iubirea.

  • Rac – Scorpion

Ambii nativi sunt zodii de Apă, astfel că relația lor va fi bazată pe multe sentimente. Trăirile dintre cei doi sunt intense, pasionale, însă nu sunt scutiți de de urcușuri și coborâșuri. Chiar dacă Scorpionul pune pe masă spiritul său de conducere, fiind extrem de pătimaș, acesta reușește să înțeleagă perfect sentimentele din sufletul Racului. Nativul din zodia Rac adaugă și el intuiția pentru a-l echilibra pe partenerul său Scorpion. Când vorbim de compatibilitate între zodii, Racul și Scorpionul sunt făcuți unul pentru altul, după cum specialiștii în astrologie recunosc.

  • Rac – Pești

Personalitatea zodiei Rac se aseamănă cu cea a Peștilor, din nou, două semne de Apă. Astfel că sensibilitatea și emoția își fac din nou apariția în relație, transformând-o în una extrem de romantică. Nativul Pești îl va ajuta pe Rac să își scoată la iveală latura artistică, cuplul format fiind unul altruist și înțelegător. Totodată, cei doi vor forma o pereche perfectă în care Peștele își va dori să fie răsfățat, iar Racul să se ocupe ca partenerul său să fie fericit, oferindu-i iubirea și atenția. Ambii vor opta pentru mai mult timp petrecut în interiorul căminului, bucurându-se de o relație magică.

Urmăriți Impact.ro și pe