Horoscop marţi, 23 februarie 2021. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani

Astrolog Roxana Lușneac / 22.02.2021, 18:04
Horoscop marţi, 23 februarie 2021. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani

Horoscop marţi, 23 februarie 2021. În exclusivitate pentru Impact.ro, astrologul Roxana Lușneac a anunțat previziunile zilei pentru fiecare semn al zodiacului. Care este zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani, în următoarele 24 de ore. Culorile norocoase ale zilei vor fi roșu și albastru deschis, în timp ce numerele ce ne-ar putea aduce motive de fericire sunt 2,16,20,24,50.

Horoscop marţi, 23 februarie 2021. Preziviunile zilei pentru fiecare zodie în parte

Astrologul Roxana Lușneac a anunțat ce surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, au pregătit astrele pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Potrivit horoscop marți, 23 februarie 2021, aceștia sunt nativii care trebuie să aibă mare grijă la bani.

Horoscop marţi, 23 februarie 2021 – Berbec

Fie că este vorba de o mutare sau că cineva din anturajul vostru are nevoie de o mâna de ajutor, nu ezitați să fiți acolo. Este o continuă schimbare în viață voastră, iar asta va ajută psihic mai mult decât realizați.

Taur

Pot apărea anumite schimbări legate de o călătorie pe care o plănuiți sau de o mutare pe care trebuie să o faceți. Încercați să nu lăsați ego-ul personal să intervină în discuțiile cu cei dragi pentru a păstra atmosfera calmă.

Gemeni

Astăzi este o zi în care începe să se activeze casă carierei în harta voastră, ceea ce va aduce în următoarea perioada o schimbare de abordare și poate chiar dorința de a urmă niște cursuri sau de a învață lucruri noi.

Rac

Din punct de vedere financiar trebuie să fiți un pic mai atenți la cum cheltuiți banii. Chiar dacă aparent lucrurile nu sunt chiar roz, soluția salvatoare nu va întârzia să apară dacă credeți în asta.

Leu

O instabilitate există pe sectorul muncii, iar schimbările de genul nu prea îți convin. Încearcă să contactezi oameni cunoscuți care se află în aceeași situație ca și tine pentru a găsi soluții.

Horoscop marţi, 23 februarie 2021 – Fecioară

Atunci când vine vorba de serviciu și de atribuțiile tale poți intampina anumite blocaje până ajungi să realizezi cu adevărat ce îți dorești. Dacă vrei să-ți schimbi serviciul sau să termini un proiect și să începi ceva nou, acum e un moment potrivit.

Horoscop miercuri, 17 februarie. Capricornii pot obtine mai multi bani
Semne ale zodiilor

Balanță

Pe de-o parte unele decizii pot fi destul de riscante, iar pe de altă parte câștigurile pot fi pe măsura așteptărilor. Încearcă să ceri și părerea celor dragi sau celor cu o experiență mai mare că tine în acest subiect.

Scorpion

O cunoștință sau un prieten îți poate schimbă perspectiva a cum vezi lucrurile în acest moment. Accentul cade în casă relației de cuplu și a parteneriatelor, iar acolo îți consumi o bună parte din energie.

Horoscop marţi, 23 februarie 2021 – Săgetător

Unele gânduri sau idei pe care le ai îi pot lua prin surprindere pe cei din jur, dar pe de altă parte în sfârșit simți că ai scăpat de o încercare sau o supărare care ți-a stat pe suflet mult timp. Poate că ai făcut pace cu acest lucru și asta te ajută să mergi cu forțe proaspete mai departe.

Capricorn

Este important să iei lucrurile ușor și să nu te lași purtat de val. Din punct de vedere social și financiar poți primi oportunități interesante cât de curând, iar asta te avantajează si iti da o stare buna.

Vărsător

E o zi bună pentru a-ți schimbă niște obiceiuri. Fie că vrei să faci mai mult sport sau îți stabilești un stil de viață sănătos, cumva vrei să te organizezi pentru a te motiva să faci mai mult.

Horoscop marţi, 23 februarie 2021 – Pești

Dacă o prietenă sau cineva din familie îți împărtășește un secret astăzi, indicat ar fi să nu spui nimic nimănui, mai ales că se pot iscă foarte ușor discuții inutile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI