Horoscop marți, 12 octombrie 2021. Zodia Berbec se simte inspirată. Cine mai trebuie să sărbătorească

Astrolog Roxana Lușneac 11.10.2021, 19:53
Horoscop marți, 12 octombrie 2021. Zodia Berbec se simte inspirată. Cine mai trebuie să sărbătorească

Horoscopul zilei de marți, 12 octombrie aduce lucruri noi pentru toate semnele zodiacale. Astrologul nostru de serviciu, Roxana Lușneac, vă invită să le descoperiți. Ca de obicei, începem cu numerele norocoase ale zilei: 3,14,25,39,41,45. Să nu uităm și de culorile care ne favorizează șansa sau pur și simplu ne vor face să ne simțim mai confortabil în această zi de jumătate a lui octombrie. Ele sunt roze și alb.

Horoscop marți 12 octombrie. Vești bune pentru zodia Berbec

Berbec

Saturn a intrat în mers direct, ceea ce înseamnă că ai undă verde de acum înainte la anumite planuri care ti-au fost blocate în ultima perioadă de timp. Nu e un timp pentru renunțări, ce pentru a te ambiționa și a depune efort.

Taur

Câteva lucruri trebuie sărbătorită astăzi, iar veștile bune vin în drumul tău mai ușor.O discuție interesantă poate fi purtată cu o persoană importantă. Încearcă să iei totul cu calm și nu uita că Mercur este încă retrograd.

Gemeni

Astăzi ar trebui să încerci să-ți faci un program flexibil datorită faptului că multe evenimente neașteptate te pot apărea la orizont. Atunci când vine de persoana iubită, încearcă să fii mai înțelegător și să comunici mai mult.

Rac

Astăzi este o zi bună în care poți să ai parte de noi experiențe interesante. Rezultatele nu sunt tot timpul cum te aștepți să fie, dar asta nu înseamnă că nu ai acumulat o nouă experiență. Verifică toate detaliile înainte de a te apuca de o treabă importantă.

Leu

Ia-ți timpul necesar pentru a ajunge într-un punct în altul, deoarece elementele surpriză pot să îți încurce un pic planurile. Un nou teritoriu poate fi descoperit sau poți să începi o activitate interesantă. Nu ezita să ceri ajutorul unui prieten dacă simți că ai nevoie.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a scăpa de anumite neplăceri și pentru a elimina unele obstacole care ti-au stat în drum până în acest moment. Saturn a revenit în mers direct, ceea ce înseamnă că anumite blocaje karmice încep să dispară. Profită de această perioadă.

Balanțele au, în sfârșit, încredere în forțele proprii

Balanță

Sentimentul că ești iubit și susținut îți dă aripi, dar și încredere în tine. O anumită persoană din anturajul tău poate să-ți solicite susținerea, iar dacă îți dorești să ajuți fă ceea ce poți pentru că intenția contează.

Scorpion

Dacă treci printr-un moment mai ciudat sau ai avut vise ieșite din comun, nu ezita să aprinzi o lumânare, iar prin acest mod să informezi universul că îl asculți. Partenerul de viață îți poate fi de un mare ajutor astăzi, dar și familia și prietenii.

Săgetător

Acum poți să vezi anumite lucruri mult mai clar decât o făceai în trecut, iar asta te ajută să îți susții și mai tare convingerile. Mercur este încă retrograd, ceea ce înseamnă că trebuie să ai grijă să nu dezamăgești o persoană atitudinea ta.

Capricorn

Mercur retrograd în casa carierei tale poate să-ți mai încurce un pic planurile. Nu este o zi bună pentru a lua decizii sau pentru a-ți asuma riscuri. Discuțiile pot porni de la subiecte mărunte, iar comunicarea poate fi defectuoasă.

Vărsător

Astăzi este o zi bună să te ocupi de casă și de familie. Dacă trebuie să mergi între o călătorie sau să te ocupi de niște treburi importante mai departe de casă, neprevăzutul poate apărea. Deci ia-ți timpul necesar și simțul umorului la tine.

Pești
Mercur retrograd în Balanță în casa investițiilor pe harta ta te încurajează să îți dorești să atingi stelele, dar trebuie totuși
să ai grijă la deciziile de moment vizavi de investițiile financiare. Nu este o zi bună pentru a câștiga bani din speculații.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...