Zodiile care transformă sărăcia în bogăție. Tainele celui mai vechi horoscop din lume, descifrate de Mihai Voropchievici

Iancu Andreea 08.10.2021, 08:26
Zodiile care transformă sărăcia în bogăție. Tainele celui mai vechi horoscop din lume, descifrate de Mihai Voropchievici

Astrele dezvăluie adesea aspecte neștiute despre nativii din zodiac, inclusiv în plan financiar. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat de curând în cadrul emisiunii “Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, tainele celui mai vechi horoscop din lume, care dezvăluie zodiile ce transformă sărăcia în bogăție. Acestea au înclinații către dezvoltarea zonei financiare.

Ce zodii transformă sărăcia în bogăție. Mihai Voropchievici dezvăluie tainele celui mai vechi horoscop din lume

Puțini cunosc faptul că cel mai vechi horoscop din lume este cel babilonian. Se pare că civilizația babiloniană a fost prima care a descifrat cele 12 case, dezvăluind caracterul zodiilor. Față de restul horoscoapelor, cel babilonian se concentrează pe ziua săptămânii în care ești născut. Astfel, Mihai Voropchievici, numerologul ca prezintă adesea previziuni astrale în cadrul emisiunii “Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, a dezvăluit ce zodii transformă sărăcia în bogăție, având succes în plan financiar, conform horoscopului babilonian.

Ne mutăm în zona siro-babiloniană. Tot ce e legat de astrologia modernă, moștenește sau se inspiră de acolo. Babilonieni au fost primii care au descifrat cele 12 case care îți arătau fiecare caracterul zodiilor. Acest horoscop are ceva aparte față de restul celorlalte horoscoape. El vine și te taxează pe ziua din săptămână în care ești născut, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii “Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Zodiile care transformă sărăcia în bogăție, potrivit horoscopului babilonian
Horoscopul babilonian

Zodia Sin

Persoanele născute într-o zi de luni sunt guvernate de Lună. Dintre toți zeii, Sin este cel care se remarcă. Astfel, nativii patronați de acesta au o putere de influență și de răspundere care duce la bunăstare. Ei pot devenii lideri pentru că au calitatea de a-și asuma responsabilități mari, schimbând în bine realitatea celor din jur. Aceștia trebuie să își urmeze propria cale și instinctul pentru a deveni cunoscuți. Ei sunt acele persoane care primesc uneori reproșuri din partea familiei pentru că petrec prea puțin timp în compania lor, însă este nevoie să își asculte intuiția și să sacrifice uneori timpul cu ceilalți pentru a-și afla vocația.

Zodia Nergal

În acest caz se remarcă persoanele născute într-o zi de marți, care sunt guvernate de Marte și totodată influențate de Nergal, zeul Soarelui. Puterea acestuia din urmă este deopotrivă de a da viață, dar și de a aduce moarte. Astfel, cei născuți în această zi pot fi prieteni buni, dar și cei mai aprigi dușmani. Sunt impulsivi, însă au capacitatea de a se echilibra în interior. Ei se pot regăsi în fruntea unei revoluții, mânia reprezentând însă cel mai vulnerabil punct, fiind necesar să învețe arta de a vorbi.

Zodia Nabu

Cei născuți într-o zi de miercuri sunt guvernați de Mercur și de zeul cu același nume, care reprezintă comunicarea și simbolismul. Acest zeu Mercur era adesea reprezentat sub forma unui scrib, fiind considerat reprezentant al cuvântului. Persoanele născute în această zi sunt buni comunicatori. Calme, îndrăgostite de studiu și chiar introvertite. Acestea pot trece de la o stare la alta în funcție de companie și stăpânesc cu succes arta de a comunica. Adesea, se folosesc de cuvinte pentru a obține ceea ce vor. De asemenea, sunt buni observatori ai adevărului, chiar și când pare că nu există argumente.

Zodia Marduk

Persoanele născute într-o zi de joi sunt patronate de Jupiter. Acestea sunt în general optimiste, având capacitatea de a descoperi resurse chiar și acolo unde ele par că nu există. Ei joacă un rol benefic în societate și pot ajunge chiar să schimbe istoria. Această zodie este cea care poate transforma sărăcia în bogăție.

Zodia Ishtar

Nativii născuți într-o zi de vineri sunt guvernați de zeița Venus, singura prezență feminină din horoscop. Aceste persoane sunt asociate cu feminitatea, maternitatea, sexualitatea sau iubirea. Ea este cea care dă viață, dar totodată instigă la intrigi, conflicte și răzbunare. Cei născuți în această zi sunt capabili de o iubire nemărginită, fiind extrem de empatici. Ei pot fi buni vindecători, însă ajung în situații de a-și dovedi și invidia și gelozia.

Zodia Ninurta

Aceasta este zodia celor născuți sâmbătă. Ei sunt patronați de Saturn, iar Ninurta și părinții săi conduc această zodie. Cei născuți în această zi sunt persoane puternice din punct de vedere emoțional, având capacitatea de a depăși obstacolele vieții fără a se lăsa doborâți de ele. Motivația stă la baza acestor nativi, care aleg să meargă înainte orice ar fi. De asemenea, ei nu evită să își asume greșelile, sunt sinceri și loiali, câștigând respectul celor din jur prin încredere.

Zodia Shamah

Nativii născuți duminică sunt guvernați de Soare, zeul suprem care influențează justiția și dreptatea. Acesta condamnă și pedepsește, dar poate și elibera de nedreptate. Persoanele născute în această zodie sunt optimiste, calde și frumoase, extrem de zâmbitoare. Totuși, minciuna poate declanșa sentimente puternice în interiorul lor. Aceștia iartă cu dificultate și nu acordă prea multe șanse.