Horoscop Mariana Cojocaru 14-20 august 2023. Zodia care va avea de dat bani mulți

Mihnea Tălău 11.08.2023, 18:45
Horoscop Mariana Cojocaru 14-20 august 2023. Zodia care va avea de dat bani mulți

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat Horoscopul săptămânal 14-20 august 2023 în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Săptămâna care urmează vine cu o conjuncție interesantă. Soarele din Leu va fi conjunct și în rezonanță cu Venus retrograd și cu Lilith.

Este un aspect care marchează problemele în dragoste pentru că vorbim de Venus retrograd. Venus este considerată planeta iubirii, retrograd înseamnă restanțe și nu oricum, nu orice fel de restanțe, pentru că Lilith (alias Luna Neagră) își face de cap.

Horoscop săptămânal 14-20 august

Una dintre zodii va avea mulți bani de dat.

Berbec / Ascendent Berbec
Nativii din zodia Berbec își vor pune ochelari de cal și nu vor vedea nici în stânga, nici în dreapta, ori pentru că au ce le trebuie acasă, ori pentru că nu își doresc. Alții se vor duce în zona în care se vor lăsa amăgiți sau chiar dezamăgiți, atât în dragoste cât și în afaceri. Ei închid un capitol și se pregătesc pentru altul foarte interesant. Important este cum va fi deschis acel capitol, cum veți prinde startul, pentru că un start care nu este prins corect poate să anunțe ori că se termină repede târcoalele, ori un eșec într-un anumit timp. E o chestiune care ține de dileme existențiale, ori sentimentale, ori pe carieră sau copii.

Taur / Ascendent Taur
Nativii din zodia Taur vor fi susținuți de persoane influente sau din cercul lor de suflet, de prieteni. Vor fi susținute bine persoanele care respectă principiile puritane, dar nu și cei care sunt comunali, prea boemi, prea visători. La Tauri este, mai degrabă, o chestiune de mobilizare generală pentru că trebuie să spargă anumite bariere, principii, care să îi pună într-un colț unde să stea cuminți până când le trece cheful.

Gemeni / Ascendent Gemeni
Nativii din zodia Gemeni au anumite aspecte disonante, până pe 15-16 august, apoi caută răspunsul la dilema „de ce nu evoluez cum îmi doresc?” Au impresia sau senzația că merg înfrânat. Dar adevărul este că perioada este disonantă și nativii trăiesc cu frica de a nu lua decizii care să îi afecteze pe ei sau pe cei din jurul lor.

Horoscop 1 august 2023

Rac / Ascendent Rac
Nativii din zodia Rac vor avea un Venus retrograd, Lilith și Soare în tranzit pe cea de-a doua casă a horoscopului lor general. Vor fi visători, dar realitatea îi aduce brusc cu picioarele pe pământ. Acest lucru se poate întâmpla cu ajutorul unor facturi, anumite contracte, uși care se închid, colaborări, lucruri esențiale care își au rădăcinile încă de anul trecut.

Leu / Ascendent Leu
Nativii din zodia Leu vor avea parte de o trigonocrație între planeta pitică Eris și Lilith. Acest lucru înseamnă – pentru unii – complicități de suflet, ce pot avea variații pozitive, iar pentru alții pot însemna trădări. Unele lucruri care rămân ascunse pe suflet pot afecta sănătatea, în timp. Unii Lei pot avea probleme ascunse de sănătate care nici nu pot ieși la aparate, deci problema este energetică. Dacă nu iese la aparate, imunitatea organismului este scăzută. Cauzele pot fi de natură karmică, profundă, esențială, și care au alte căi de diagnosticare și de vindecare.

Fecioară / Ascendent Fecioară
Horoscop săptămânal 14-20 august. Nativii din zodia Fecioară au un tandem Venus retrograd cu asteroidul Vesta atenționează asupra moralității. Când este vorba despre așa ceva, din punct de vedere astrologic, pot marca anumite blocaje evolutive ce se cer limpezite sau asumate.

Balanță / Ascendent Balanță
Nativii din zodia Balanță au niște note discordante pe astrograma generală a săptămânii următoare. Planeta pitică Eris din Berbec, chipul întunecat al lui Venus, poate să atenționeze asupra problemelor din cuplu, din familie, sentimentale, afective sau de dragoste. Sau, în anumite cazuri, chestiuni care țin de business, de carieră, de parteneriate. De ce nu, de un măr al discordiei care vine de pe relația cu străinătatea ce poate fi legată de poziția socială, de copii, de anumite acte de afaceri, justiție, moșteniri.

Scorpion / Ascendent Scorpion
Nativii din zodia Scorpion au spiritele superioare au structura vestalelor. Spiritele inferioare sunt din zona Leyla, Lilith, Eris. Ele vor fi complet debusolate pentru că nu vor ști cum să se armonizeze cu tranzitele planetare ale perioadei următoare și cu progresiile solare. Se vor simți debusolați și trebuie făcut ceva în sensul cel mai bun. Unii au pe astrogramă anumite ieșiri din decor sau să treacă la graniță, unde este valea plângerii, dar una este să perseverezi în anumite mentalități și alta este să intri în locul spiritelor superioare. Țineți minte, este esențial!

Săgetător / Ascendent Săgetător
Nativii din zodia Săgetător au tandemul Eris cu Jupiter care vizează compatibilitățile în dragoste, din familie, care țin de copii. Tot ele arată anumite emoții, trăiri și secrete sentimentale care pot să țină de drum lung, de altă localitate sau de străinătate. Este o perioadă cu risc maxim de accidente, deci atenție dacă plecați la drum. Cuadratura cu Uranus din Taur poate să anunțe evenimente care să scape de sub control, mergând pâna la riscul de accident aviatic.

Capricorn / Ascendent Capricorn
Nativii din zodia Capricorn au mărul discordiei generat de cvintilul Neptun, tulburat de Eris și sextilul pe care Saturn îl face cu Vesta. Pe de-o parte este ok, pentru că ei sunt mai cumpătați. Dar tot în Capricorn există persoane care sunt foarte certate cu ceea ce înseamnă stabilitatea, corectitudinea, fidelitatea, lucruri importante pentru destinul evolutiv al fiecărui om în parte.

Vărsător / Ascendent Vărsător
Nativii din zodia Vărsător au Soarele apropiat vertiginos de Lilith, deci discutăm de soartă sau de destin. Ce e val, ca valul trece, dar va lăsa repercursiuni. Ceea ce este scris de soartă înseamnă „ce ți-e scris, în frunte ți-e pus” și acolo nu mai depinde de Vărsător. În esență, e o perioadă cu multe încercări, cu multe trăiri, dar asta suntem: un amalgam de emoții, de dorințe, de aspirații.

Pești / Ascendent Pești
Nativii din zodia Pești au Saturn în Pești în sextil cu Vesta; va face selecție în sensul în care unii merită să evolueze, atenție!, merită, iar alții care au dileme neînțelese nu vor reuși să intre în lotul celor care merită să evolueze până ce nu înțeleg dilemele pe care le au. Este o săptămână în care lucrurile sunt profunde, abisale, pline de secrete care vor fi ca peștii. Se pot ascunde, afunda, dar tot trebuie să iasă la lumină, la un moment dat, ca să respire, să ia oxigenul esențial. Cei care cred că secretele sunt prinse cu 1.000 de lacăte, să afle că nu este așa. Unele secrete trebuie să iasă la lumină pentru că sunt eliberatorii. De multe ori, când simți nevoia să te eliberezi, te duci cu gândul la ceea ce te poate măcina, potrivit Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...