Horoscop luni, 9 ianuarie. Mare grijă la cheltuieli pentru această zodie

Redacția IMPACT 08.01.2023, 21:50
Horoscop luni, 9 ianuarie. Mare grijă la cheltuieli pentru această zodie

Horoscop luni, 9 ianuarie. O zodie ar trebui să fie foarte atentă la felul în care își cheltuie banii, în timp ce altor nativi le este recomandat să nu creadă zvonurile pe care le aud și nici să dea credit promisiunilor ce li se fac.

Horoscop luni, 9 ianuarie. Berbec

Posibil și ca niște planuri făcute cu cei din anturaj să nu iasă așa cum ți-ai fi dorit sau să întâmpini unele dificultăți în relațiile cu cei dragi. Renunță la autoritate. Pe de altă parte, s-ar putea să te confrunți cu reactivarea unor trăiri mai vechi legate de faptul că nu ai suficient timp liber sau că proiectele tale merg anevoios.

Horoscop marti, 13 decembrie 2022. Zodiile care se trezesc cu bani in plus in cont. Surprize placute pentru majoritatea nativilor
Horoscop

Horoscop luni, 9 ianuarie. Taur

Dacă aștepți vești de la familie, s-ar putea ca acestea să întârzie sau să nu-ți fie deloc pe plac. Posibil să te solicite cei dragi sau treburile gospodărești pe care le-ai tot amânat din cauza sărbătorilor.

Horoscop luni, 9 ianuarie. Gemeni

Luna trece prin sectorul comunicării și te face să vorbești mult, să spui ce nu trebuie și să fii extrem de curios. S-ar putea să nu poți discerne adevărul de minciună, așa că ai face bine să nu crezi zvonurile pe care le auzi. Nu face promisiuni și nu da nici tu credit promisiunilor care ți se fac.

Citiți continuarea pe Playtech.ro!

Urmăriți Impact.ro și pe