Horoscop luni, 13 septembrie. Zodia care trebuie să fie precaută cu banii

Astrolog Roxana Lușneac 12.09.2021, 19:06
Horoscop luni, 13 septembrie. Zodia care trebuie să fie precaută cu banii

Horoscop luni, 13 septembrie. Vremea cheltuielilor impulsive a apus pentru acești nativi. Astrele dezvăluie care este zodia care trebuie să fie precaută cu banii. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și verde închis, iar numerele norocoase sunt:  2, 13, 20, 29, 32, 37.

Horoscop luni, 13 septembrie – Berbec

Luna guvernează emoțiile, gandirea ta, iar marele benefic in mers retrograd îți poate aduce in atentie anumite lucruri pe care nu le-ai invatat din prima greșeală din trecut, iar acum riști sa o repeti. Atenție la neatenție, chiar daca pe moment nu-ți dai seama, tu știi deja ce ai de făcut.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a face anumite schimbări legate de casă, iar acolo puteți să faceți chiar și o achiziție importantă. Atunci când vine vorba de relația de parteneriat, anumite lucruri pe care trebuia să le puneți de mult la punct pot reveni în prezent pentru a putea fi rezolvate.

Gemeni

Casa secretelor este activă astăzi ceea ce înseamnă că trebuie să aveți mai multă grijă cui îi spuneți și ce spuneți. Unele persoane pot să invidioase pe voi, deși nu arată la exterior acest lucru. Pentru a ajunge la obiectivele pe care vi le doriți fiți foarte discreți în atitudine și în glas.

Rac

Aspectele te astăzi te susțin sa ai incredere in tine si in modalitățile tale de a analiza totul, de a trage concluzii si de a trece la fapte. Nu poți sa te bazezi foarte mult pe oamenii din jur, iar tu știi exact la ce sa te aștepți si de la cine.

Leu

Astăzi este o zi buna pentru a-ti organiza treburile, bugetul si prioritățile. Creeaza un plan prin care sa faci investitii sau cumparaturi într-un mod controlat. Ai muncit mult sa ajungi in acest punct si trebuie sa mentii aceste rezultate.

Horoscop luni, 13 septembrie – Fecioară

Mercur iti da curaj si idei legate de comunicare, dezvoltare, dar aspectul lui saturn asupra casei a doua a bunurilor venite din familie, a celor moștenite, te face sa te gandesti de doua ori daca să-ți asumi niște responsabilități sau nu.Pastreaza-ti opțiunile deschise.

Balanta

Sunteți atât sub influența marelui benefic Jupiter, cât și a micului benefic Venus, ceea ce înseamnă în acest moment că aveți dublă protecție providențială. Astăzi este un moment bun să vă gândiți să începeți un curs sau să începeți să vă gândiți la o afacere.

Horoscop luni, 13 septembrie
Horoscop luni, 13 septembrie

Scorpion

Luna vă influențează direct emoțiile, ceea ce înseamnă când acest moment puteți să fiți mai vulnerabili sau chiar dispuși să renunțați la anumite lucruri pentru care ați lucrat foarte mult timp. Important este să nu vă pierdeți curajul și determinarea, dar nici optimismul.

Horoscop luni, 13 septembrie – Sagetator

Vă place să vă jucați cu focul, iar uneori lucrul acesta nu este neapărat indicat. Trebuie să aveți grijă de voi, de familia voastră și de dorințele voastre, dar în același timp trebuie să arătați și empatie celor dragi din cercul social. Unele persoane pot avea nevoie de prezența voastră mai mult decât arată.

Capricorn

Deși inițial pare că totul nu se mișcă așa cum vă doriți, trebuie să învățați să aveți un pic de răbdare. Saturn vă testează cumva limitele și chiar vă poate aduce anumite frici legate de niște decizii pe care trebuie să le luați. Fiți serioși, consecvenți și veți primi toată susținerea aceasta e planete.

Varsator

Astăzi este o zi bună să vă bazați pe intuiție, această unealtă nu vă va dezamăgi niciodată. Anumiți oameni din jurul vostru vă vor binele și se pot arăta acest lucru prin susținerea lor necondiționată. Nu ezitați să luați deciziile importante la care vă gândiți de ceva vreme.

Horoscop luni, 13 septembrie – Pești

Casa câștigurilor făcute într-un mod rapid sau din speculații financiare este cea care vă preocupă în acest moment. Partenerul de viață vă susține deși pare inițial preocupat de propriile probleme. Încercați să nu riscați mai mult decât simțiți ca trebuie în acest moment.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...