Horoscop luni, 12 iulie. Scorpionii primesc o lecție de încredere

Astrolog Roxana Lușneac 11.07.2021, 20:36
Horoscop luni, 12 iulie. Scorpionii primesc o lecție de încredere

Horoscop luni, 12 iulie. Scorpionii primesc o lecție de încredere. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și mov, iar numerele norocoase sunt: 2, 3, 23, 33, 34, 45. Ce se întâmplă cu fiecare nativ în această zi, ne spune astrolulgul Roxana Lușneac.

Horoscop pentru ziua de luni, 12 iulie. O zodie primește o lecție de încredere

Berbec

Capacitatea ta de a intui este una foarte bună astăzi, mai ales că ai anumite conexiuni spirituale care te ajută în acest sens. E un proces de încredere, cunoaștere și dezvoltare ceea ce se întâmplă în acest moment. Nu-ți fie frică să ți-l asumi.

Taur

Abilitățile tale, dar și inteligența te ajută să începi cu bine această săptămâna. Mercur te face să fii carismatic și să mergi direct la subiect atunci când îți dorești ceva cu adevărat. Doar folosindu-ți cuvintele, poți să obții rezultatele dorite.

Horoscop luni, 12 iulie 2021
Horoscop luni, 12 iulie 2021

Gemeni

Astăzi astrele te încurajează să te bucuri de prietenii tăi, de oamenii dragi din jur și chiar să creezi relații noi de amiciție cu oameni interesanți. Dacă ești singur și simți că cineva anume ți-a atras atenția, nu pierde timpul și fă un pas cât de mic spre el sau ea.

Rac

Săptămâna începe cu o veste bună și cu conexiuni interesante cu oamenii din jur. Cumva ziua de astăzi îți amintește care este valoarea ta și din experiențele anterioare începi să iei doar ce simți că te pune în evidenta și te ajută pe viitor, iar acesta este un lucru bun.

Leu

Astăzi este o zi în care trebuie să-ți asculți inima și să iei deciziile cele mai bune în funcție de ce te face fericit. Interacțiunile emoționale și persoana iubită sunt cele care te ajută să vrei să te gândești la schimbările pe care trebuie să le faceți împreună.

Fecioară

Prieteniile pot deveni parteneriate de afaceri, iar relațiile de la distanță pot deveni mai apropiate prin prisma ultimelor evenimente din viața ta. Partea bună este că poți transformă totul în ceva frumos care te va ajuta și pe viitor.

Balanță

Lasă lucrurile să vină de la sine, pentru că atunci când îți dorești ceva foarte tare, acel lucru tinde să fugă cu o tot atât de mare intensitate. Ceea ce este scris să se întâmple, va veni fără că tu să trebuiască să faci eforturi prea mari.

Scorpion

Astăzi poți începe să creezi o altfel de conexiune cu persoana iubită, iar obiectivele voastre comune sunt cele care vă ajută să vedeți dincolo de discuțiile din trecut. Nodul nord te încurajează să mergi înainte și chiar dacă nu știi exact care este direcția, trebuie să înveți să ai încredere că e cea bună.

Săgetător

Micul benefic venus te ajută să dobandesti încrederea în tine și în relația cu persoana iubită, dar și în anumiți prieteni. Totul trebuie ales cu atenție, pentru că ce s-a întâmplat odată există o șansă mare să nu se mai petreacă, dar ce s-a întâmplat de două ori, cu siguranță se va întâmpla și a treia oară.

Capricorn

Energia casei a opta te face să renaști din propriile trăiri, sentimente și te ajută să valorizezi ceea ce ai la un alt nivel. Un nou parteneriat de afaceri se poate naște de nicăieri sau o nouă idee te determina să te mobilizezi mai mult pentru a obține alte surse de venit.

Vărsător

Venus îți dă astăzi ocazia să vorbești despre sentimentele tale și să-ți exprimi gândurile cu voce tare. Cei dragi sunt foarte curioși, mai ales că nu ești genul care să își dorească să se deschidă prea des.Îți va face bine și te va ajuta să te eliberezi de energia impură.

Pești

Deși este început săptămâna, tu nu ai neapărat chef să accepți asta și ai mai face una sau altă să amâni acest fapt. Ia-ți o zi liberă dacă nu ești în concediu deja, fă activități care îți bucură sufletul alături de cei dragi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...