Horoscop duminică, 11 iulie. Gemenii au mare nevoie de prieteni

Astrolog Roxana Lușneac 10.07.2021, 19:33
Horoscop duminică, 11 iulie. Gemenii au mare nevoie de prieteni

Horoscop duminică, 11 iulie. Gemenii au mare nevoie de prieteni. Culori norocoase ale zilei sunt: galben deschis și bej, iar numerele  norocoase: sunt: 2, 12, 23, 33, 34.

Horoscop pentru ziua de duminică, 11 iulie. O zodie are mare nevoie de prieteni

Berbec

Mercur vă face mai empatic, ceea ce înseamnă că astăzi puteți simți mai mult nevoia să comunicați cu cei dragi să să exprimați ceea ce gândiți. Emoțiile va pot copleși mai tare decât în mod normal, dar asta nu este slăbiciune, ci doar o reacție firească și normală la tot ce se întâmplă.

Taur

Încearcă să faci pace cu emoțiile negative din trecut și din acest moment încearcă să-ți consumi atenția și energia doar pe prezent și viitor. Bagajele emoționale negative nu fac bine nimănui. Aspectele de astăzi te pot face să vezi mai clar ce îți dorești și ce simți.

O zodie are mare nevoie de prieteni
O zodie are mare nevoie de prieteni

Gemeni

Încearcă să nu te izolezi astăzi de restul lumii, chiar dacă asta simți încă de dimineață. Astrele te încurajează să ieși din casă, să te plimbi și să petreci împreună cu familia momente frumoase. O vacanță ar fi binemeritată pentru toată lumea.

Rac

Astăzi poți intra în contact cu noi persoane interesante, iar venus te ajută să faci o achiziție bună pentru casă sau pentru imaginea personală. Poate că simți nevoia unei schimbări de look sau ai nevoie de lucruri care să-ți aducă o energie pozitivă.

Leu

Astăzi este o zi încărcată cu multe emoții deosebite și poate nu-ți găsești cuvintele să exprimi exact ce simți. Poate că nici nu este nevoie să vorbești atunci când simți că nu ai de ce să faci acest lucru. Interacționează cu oamenii cu care simți că poți creea o conexiune reală.

Fecioară

Abilitățile tale de socializare sunt cele care te scot în evidență astăzi. Fie că ești invitat la o petrecere sau într-un cerc restrâns, important este că poți să cunoști oameni interesanți și să revezi cunoștințe pe care nu le-ai mai întâlnit de mult timp.

Balanță

Evenimentele de astăzi sunt un pic perturbatoare, pentru că pot să-ți aducă atât bucurii, cât și neîncredere. Încearcă să-ți faci încă de dimineață ziua frumoasă, organizează-te alături de cei dragi și nu pune la suflet ce nu îți convine.

Scorpion

Ziua de astăzi te poate lasă fără energie, mai ales că ai atâtea lucruri de făcut și parcă atât relația ta, cât și anumiți prieteni nu mai sunt pe aceeași undă că și tine, iar concepțiile care vă uneau în trecut acum trebuie discutate, ajustate.

Săgetător

Ai nevoie să înveți să-ți exprimi gândurile și sentimentele, pentru că găsindu-ți motivatie să spui tot ce gândești te vei ajuta singur în procesul de vindecare și de evoluție. Ia-ți timpul tău pentru a-ți găsi curajul și credința că totul va fi bine.

Capricorn

Casa parteneriatului de viață astăzi îți da ocazia să te bucuri de relația ta, punând accent pe cât este acesta de importantă pentru tine. Acordă timp sentimentelor frumoase, comunicării, atenției și discuțiilor productive alături de partener.

Vărsător

Astăzi trebuie să te ocupi în primul rând de ceea ce ține de tine, dar cumva trebuie să aștepți că și ceilalți să facă un pas pentru a va întâlni la mijloc. Oportunitățile de astăzi îți pot aduce ocazii interesante de a interacționa cu oameni buni.

Pești

Micul benefic te încurajează astăzi să creezi conexiuni emoționale de valoare, în care te regăsești și care cumva te vor ajută și în viitor. Comunicarea, bună dispoziție și sentimentul de împlinire trebuie să te facă să radiezi.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...