Horoscop joi, 30 septembrie. Care sunt numerele şi culorile norocoase ale zilei

Astrolog Roxana Lușneac 29.09.2021, 18:34
Horoscop joi, 30 septembrie. Care sunt numerele şi culorile norocoase ale zilei

Horoscop joi, 30 septembrie. Numerele ce aduc noroc sunt 1, 4, 7, 13, 15 și 27, iar culorile ce aduc noroc sunt auriu și albastru deschis.

Horoscop joi, 30 septembrie. Berbec și Taur

Berbec

Mercur retrograd te determină să te gândești de două ori înainte de a lua orice decizie punct de vedere profesional. Acest aspect poate să te streseze destul de mult, dar este un atu care te ajută să faci o treabă foarte bună.

Taur

E momentul să ai răbdare cu tot ceea ce se întâmplă în acest moment în viața ta, pentru că schimbarea pe care o aștepți a venit cât de curând într-un mod inevitabil. Până atunci nu ar strica să cauți împreună cu partenerul de viață o modalitate de a economisi bani care să te ajute până când când lucrurile revin la normal.

Horoscop joi, 30 septembrie. Care sunt numerele si culorile norocoase ale zilei
Simboluri ale zodiilor

Horoscop joi, 30 septembrie. Gemeni și Rac

Gemeni

Astăzi este o zi bună în care să te gândești la hobby-urile tale și la activitățile pe care le-ai întreprins în trecut pentru a vedea cum le poți folosi în prezent. Echilibrul dintre viața ta profesională și cea personală poate fi restaurat pentru că în sfârșit ai decis să faci doar ce te face fericit.

Rac

Aspectele de astăzi arată că poți intra în contact cu anumite rude de la distanță cu care nu ai mai vorbit de mult timp sau cu anumiți prieteni. Întrebările legate de trecut pot să fie tot mai multe, să ai parte de o problemă legată de o moștenire și cumva ești obligat să găsești niște răspunsuri.

Horoscop joi, 30 septembrie. Leu și Fecioară

Leu

Comunicarea cu prietenii sau cu colegii se poate dovedi a fi una productivă, mai ales daca te arăți a fi deschis spre idei noi. Poți intra în contact astăzi cu o persoană pe care nu ai mai văzut de mult, dar a cărei ajutor îți este necesar în acest moment.

Fecioară

Mercur retrograd te poate pune în situația în care trebuie să te întorci în trecut la un serviciu sau la ofertă pe care ai refuzat-o. În același timp, dacă simți că ai muncit suficient de mult încât să meriți o promovare, poate că e momentul să aplici pentru aceasta.

Horoscop joi, 30 septembrie. Balanță și Scorpion

Balanță

Sezonul tău a început, ceea ce înseamnă că fie ai petrecere de organizat cât de curând și tot cauți soluții, fie vrei să-ți faci un cadou ție și persoanei iubite. Astăzi poți face un plan foarte bun de organizare din punct de vedere financiar.

Scorpion

Astăzi este o zi bună să îți reîncarci bateriile, să faci sport sau diverse activități care te ajută să te simți bine. O zi liberă nu ți-ar strica. Ego-ul tău și personalitatea ta suferă în acest moment anumite schimbări datorită tranzitelor actuale care până la urmă se vor dovedi benefice, nu-ți face griji.

Horoscop joi, 30 septembrie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Mercur retrograd în casa carierei te poate să te facă să ai anumite îndoieli în tot ceea ce ține de drumul care l-ai ales și de aspirațiile profesionale pe care le cultivi. Încearcă să eviți sentimentele negative și să îți faci un plan practic despre cum ai vrea ca totul să se întâmple în viitor.

Capricorn

Soarele în Balanță în casa carierei aspectează Casa Muncii, ceea ce înseamnă când sfârșit poți să treci peste un blocaj care ți-a cam dat bătăi de cap și care nu te-a lăsat să avansezi. Chiar dacă egoul tău poate fi un pic afectat în acest moment, nu te lăsa descurajat, ci mai degrabă acum e momentul să lupți pentru ceea ce îți dorești

Horoscop joi, 30 septembrie. Vărsător și Pești

Vărsător

Aspectul soarelui asupra lui Saturn îți influențează semnul zodiacal, ceea ce înseamnă poți avea idei foarte bune și o claritate mare a gândirii. Profită de la aspectele zilei de astăzi pentru a face planuri pe termen lung.

Pești

Dacă vrei să faci anumite investiții, oportunitățile vor apărea în calea ta foarte ușor. Trebuie doar să cauți informații și să faci o analiză care te-ar putea ajuta să aproximezi rezultatele pe care le poți obține. Vezi AICI care sunt cele mai mincinoase zodii!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!