Horoscop Vedic pentru luna octombrie. Ce zodii o să se confrunte cu probleme de sănătate

Astrolog Roxana Lușneac 13.09.2021, 17:20
Horoscop Vedic pentru luna octombrie. Ce zodii o să se confrunte cu probleme de sănătate

Astrele dezvăluie cum se va desfășura luna octombrie. Previziunile astrale din horoscopul vedic arată că în timp ce unele zodii se confruntă cu probleme de sănătate, altele au parte de surprize plăcute. Află ce ți-au pregătit astrele în luna următoare, în funcție de zodia ta.

Horoscop Vedic pentru luna octombrie. Ce zodii sunt favorizate de astre

Berbec

Luna octombrie se anunță a fi una cu evenimente plăcute pentru tine și cu rezultate pozitive punct de vedere profesional pentru ca acolo lucrurile se pot întoarce în favoarea ta. Anumite blocaje încă mai pot persista, dar datorită imaginii și a reputației tale pe care ți-ai construit-o până acest moment, vei reuși să le treci cu bine.

Taur

Tranzacțiile pe care le faceți în această lună trebuie făcute cu atenție și menținute secrete. Sănătatea copiilor este o prioritate în acest moment, dar și faptul că vreți să îi faceți fericiți pe aceștia. Atunci când vine vorba de relația sentimentală trebuie să aveți foarte multă răbdare mai ales în prima jumătate a lunii. Călătoriile la distanță sunt bine aspectate, iar majoritatea lucrurilor pe care le faceți vizavi de servici vă vor aduce noroc și câștiguri.

Gemeni

Din punct de vedere profesional în această lună poți fi în acel loc care îți convine, poate chiar în confortul tău. Nu sunt foarte bine aspectate călătoriile în acest moment, așadar evită să pleci la drumuri lungi decât dacă chiar este necesar. Este un timp bun pentru a investi bani în proiecte din care poți să profiți de beneficii pe termen lung. Deci din punct de vedere financiar veniturile sunt stabile și chiar tind să crească. Atunci când vine vorba de sănătate, Jupiter poate să creeze o sensibilitate a stomacului sau a bilei, deci consumați o cantitate mare de apă.

Rac

Acum este un moment bun să vă ocupați de anumite probleme de sănătate pe care le-ați tot neglijat în ultima perioadă de timp. În a doua parte a lunii tot ceea ce vă supără își va găsi o ameliorare. Atunci când vine vorba de sectorul profesional puteți avea multe satisfacții, iar veniturile vă pot crește considerabil, puteți primi un bonus sau chiar o promovare.

Leu

Profitul și beneficiile vă vor îmbunătății viața profesională în această lună. Chiar dacă încercați să faceți totul singuri, aveți nevoie de o susținere sau de un sfat din partea cuiva cu experiență. Partenerul își arată susținerea necondiționată, iar viața de cuplu aduce nenumărate satisfacții. La sănătate, trebuie să aveți grijă la tot ceea ce ține de stomac, articulații și chiar să faceți multă mai multă atenție la alimentele pe care le consumați.

Fecioară

Luna octombrie se poate arăta foarte favorabilă pentru tine, mai ales din punct de vedere profesional unde astrele au în plan să îți aducă un succes sau o veste bună. Atunci când vine vorba de relația de cuplu, subiectele trebuie discutate cu seriozitate din ambele părți. Din punct de vedere financiar în această lună vei sta bine dacă înveți să faci economii. în a doua parte a lunii soarele iți poate aduce un profit, iar contul tău bancar poate crește considerabil.

Horoscop Vedic pentru luna octombrie
Cum influențează stele fiecare zodie în parte

Balanță

Educația este foarte importantă pentru voi în acest moment, dar și cariera. Este destul de dificil să faceți rost de banii de care aveți nevoie  pentru a  va realiza o dorință sau un vis, dar trebuie să fiți organizați pentru a găsi un echilibru între venit și cheltuieli. A doua parte a lunii se va arăta mai favorabilă din punct de vedere financiar. Din punct de vedere al sănătății aveți nevoie de foarte multă odihnă, iar Mercur intră retrograd în casa a 12-a de pe data de 2 octombrie, ceea înseamnă că vă puteți simți mai obosiți sau chiar puteți fi ușor neatenți.

Scorpion

Această lună se poate dovedi a fi foarte favorabilă pentru nativii din zodia Scorpion, mai ales atunci când vine vorba de serviciu, de satisfacții profesionale sau de un progres care aceștia vor să îl facă. Viața de familie va fi una frumoasă, iar partenerul de viață îi va susține dacă vor învăța să fi diplomați în atitudine atunci când au nevoie de ceva. În a doua parte a lunii trebuie să aibă grijă deoarece cheltuielile se pot mări într-un mod neașteptat.

Săgetător

Acești nativi vor face un progres în fiecare sector al vieții lor această lună, dar mai ales atunci când vine vorba de relații și de dragoste . Din punct de vedere financiar vor sta bine pentru că businessul sau activitatea pe care o întreprind le va aduce resursele necesare. Noi surse de venit le pot veni în drum într-un mod neașteptat mai ales la începutul lunii. Din punct de vedere al sănătății, nu vor avea probleme grave în acest interval.

Capricorn

Din punct de vedere al carierei veți realiza un progres, iar munca voastră poate obține rezultate pozitive. Chiar dacă din punct de vedere financiar câștigurile nu sunt foarte mari în acest moment, trebuie să aveți răbdare până luna viitoare, adică până în noiembrie, ca acestea să se amelioreze cu adevărat. Relațiile cu colegii sau cu superiorii sunt bune, iar din punct de vedere sentimental puteți să vă simțiți binecuvântați alături de partenerul de viață.

Vărsător

Poate că nu vă simțiți cei mai puternici în această perioadă, dar veți obține niște rezultate bune atunci când vine vorba de carieră. Pentru acei vărsători care se află în etapa a studiilor aspectele actuale sunt pozitive , iar rezultatele bune pot să apară. Aveți răbdare până a doua parte a lunii pentru ca atunci aspectele sunt pozitive și chiar primiți susținerea astrală pentru a reuși să vă înfruntați niște frici, niște blocaje sau să rezolvați niște probleme pe care le ați tot amânat.

Pești

Din punct de vedere financiar sunteți bine, iar câștigurile poți să apară mai mult decât în ultimele luni. Atunci când vine vorba de carieră treceți printr-o perioadă pozitivă și puteți beneficia de susținerea oamenilor cu care colaborați. Totuși trebuie să aveți foarte multă grijă în cine aveți încredere, pentru a nu risca să fiți dezamăgiți în a doua perioadă a lunii. Încercați să fiți calmi să lucrați la relația voastră de parteneriat și să aveți grijă de sănătatea voastră, mai ales de piele și de sistemul circulator.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...