Horoscop joi, 15 iulie. Zi perfectă pentru zodia Capricorn, își găsesc o nouă dragoste

Astrolog Mădălina Manole 14.07.2021, 16:04
Horoscop joi, 15 iulie. Zi perfectă pentru zodia Capricorn, își găsesc o nouă dragoste

Astăzi se formează pe cer un trigon între Soarele din zodia Rac și Neptun retrograd din zodia Pești, aspect care accentuează sensibilitatea, ne înclină către zona de spiritualitate, dar mai ales aduce imaginație, intuiție și inspirație artistică, dar și posibilitatea idealizării unor situații din viața noastră.

Horoscop zilnic 15 iulie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Starea emoțională este foarte bună și asta te ajută să te liniștești pe interior. În plus, o serie de temeri avute se dizolvă. Viața de familie capătă noi forme și ai tendința să idealizezi partenerul sau chiar ideea de familie în sine. Bucuriile interioare nu vor lipsi și dincolo de atracția pasională pe care o ai față de persoana iubită, apare o atracție spirituală. Moment favorabil să ierți pe cineva din trecutul tău.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te bucuri de creativitate, mai ales în zona comunicării și poți face adevărate declarații de dragoste, cuvintele tale ajungând până la sufletul celeilalte persoane. Inspirația artistică nu-ți va lipsi și vei cuceri publicul cu discursurile tale. Dacă ai de luat decizii importante sau ai de făcut negocieri, ascultă-ți și intuiția. Asigură-te că te poți ține de promisiunile pe care le faci acum. Zi foarte bună pentru scris, pentru poezie și lectură.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Încearcă să te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de făcut în sectorul profesional. Azi este o zi bună pentru discuții cu superiorii în care să lămurești situații. Poți lua unele decizii importante, mai ales care au legătură cu salarizarea. Focusul tău în acest moment sunt banii și obținerea siguranței financiare, așa că ai grijă să fii remunerat conform cu munca depusă. Ai mai multă încredere în tine și în abilitățile tale, expune-ți talentele native, vinde-te mai scump.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Trigonul dintre Soare și Neptun te impactează direct și este momentul cel mai bun să-ți stabilești obiective pe termen lung, să-ți faci planuri de viitor, deși ai grijă și la tendința prea mare de idealizare pe care o manifești acum. Indiferent cât de înalte sunt idealurile tale, puterea stă în tine să ajungi să le atingi. Nu te grăbi să faci promisuni mărețe celorlalți.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Bazează-te cu toată încrederea pe intuiția ta și nu te teme nici o secundă să abordezi problemele, lipsurile și pierderile din punct de vedere spiritual. Vei descoperi o putere interioară incredibilă care te împinge de la spate să ieși în față și să te pui în evdență. Strălucești pe interior și este păcat să nu arăți asta întregii lumi.

Horoscop joi, 15 iulie
Horoscop joi, 15 iulie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi reușești să descoperi echilibrul între tine și ceilalți și asta te ajută să te simți în largul tău și să-ți exprimi  mai ușor stările emoționale. Nevoie tale și ale celor din jur se îmbină și străluciți împreună, fiind vorba inclusiv de latura profesională. Un proiect se bucură de creativitate. Vă puteți face planuri de viitor. Totuși, atenție la idealizarea unui partener, fie de afaceri, fie sentimental.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Încearcă să nu ai pretenții prea mari de la ceilalți și nici să nu ceri ceea ce tu nu poți oferi. Este o zi în care se pot rezolva multe în plan profesional, dar ține cont că tot ceea ce faci trebuie să fie în acord cu conștiința ta. Vrei să strălucești, să ieși în evidență, ai obiective mărețe, dar trebuie să te bazezi pe puterile tale, mai exact pe ceea ce știi să faci și poți să faci și nu pe ceea ce crezi că știi sau poți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi poți să-ți exprimi emoțiile, trăirile într-un mod spectaculos și poți fi foarte romantic în declarațiile de dragoste pe care le faci. Sectorul spiritualității este pronunțat și faci pași în evoluție. Ai mare grijă la tendința de a idealiza un partener. Visezi frumos, visezi măreț și ai toată forța interioară necesară pentru a te îndrepta către aspirațiile tale. Fii atent la visele pe care le ai în acaestă noapte. Pot veni cu mesaje divine.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Îți dorești din tot sufletul să deții controlul asupra emoțiilor tale sau asupra anumitor aspecte ce privesc latura intimă a vieții. Poți integra pierderile doar apelând la latura spirituală a vieții și astfel și șansele de a-ți pune în ordine viața sunt mult mai mari. Atenție la tensiunile cu superiorii, foe că sunt șefi, fie că sunt părinți, în prima parte a zilei.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tendința de a-ți idealiza partenerul este foarte mare astăzi, însă pe atât de mare, de bogată este și imaginația ta. Dacă ești într-o relație solidă, profită și construiește momente romantice, intime în cuplu. Dacă ești atras de cineva, nu promite marea cu sarea, dar deschide-ți sufletul. Trăiești intens în interiorul tău. Cei singuri pot întâlni o persoană cu care să lege o conexiune profundă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Folosește-te constructiv de contextul astrologic al zilei și pune-ți în valoare talentele personale la locul de muncă. Vrei să strălucești, să fii eficient, dar pentru asta trebuie să ai mai multă încredere în tine și să lași puțin deoparte ce zic sau ce cred ceilalți. Ai mai multă grijă la cheltuieli și nu te suprasolicita pentru a câștiga mai mulți bani.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi ești foarte creativ, ai inspirație artistică și multă imaginație, iar dacă le vei manifesta, te vei pune în valoare și vei atrage admirația celor din jur. Dedică timp unui hobby, fă artă dintr-o pasiune. Sentimental, ai grijă să nu idealizezi prea mult o persoană. Totuși, în cuplu sau în cazul în care te atrage cineva, dă frâu liber romantismului și laturii poetice.

Urmăriți Impact.ro și pe