Horoscop marți, 13 iulie. Şanse mari pentru aceşti nativi să îşi găsească sufletul pereche

Astrolog Roxana Lușneac 12.07.2021, 18:57
Horoscop marți, 13 iulie. Şanse mari pentru aceşti nativi să îşi găsească sufletul pereche

Horoscop marți, 13 iulie. A doua zi a săptămânii aduce fiorii unei noi iubiri. Şanse mari pentru aceşti nativi să îşi găsească sufletul pereche. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și albastru deschis, iar numerele norocoase: 3,12,29,32,41,44.

Horoscop marți, 13 iulie – Berbec

Situațiile în decursul zilei de astăzi se mișcă destul de greu și parcă nu îți este ușor să mergi mai departe mai ales că romaticul Venus își unește forțele cu războinicul Marte, ceea ce înseamnă tot tot ce e frumos trece cam repede. Dar trebuie să încerci să vezi în viitor.

Taur

Simțul umorului nu lipsește din meniul zilei de astăzi, iar asta te face să creezi mai ușor conexiuni cu cei din jur. Aspectele te pot face să-ți faci noi cunoștințe, prieteni și chiar pot aduce în peisaj iubirea mult dorită.

Gemeni

Astăzi poți avea mai multă încredere în tine și asta se datorează tranzitului pe care Mercur îl are în acest moment. Aici în casa a doua intră și familia, discuțiile despre moșteniri, acte și ceea ce te susține în general în viață. Marele jupiter te ajută să găsești soluții acolo unde sunt probleme.

Rac

Astrele te susțin să începi o perioada de reculegere sau de conștientizare, așa încât să începi să-ți realizezi destinul la potențialul maxim. Poate că a venit momentul în care să zici stop presiunilor din jur și să faci doar cum consideri tu că este cel mai bine pentru propria evoluție.

Leu

Astăzi te simți atractiv, plin de încredere în tine și în ideile pe care le ai. Anumite persoane care nu-ți împărtășesc viziunile nu sunt obligate să rămână în jurul tău, dacă asta simt. Tu știi unde ești și știi ce ai de făcut de acum înainte.

Horoscop marți, 13 iulie – Fecioară

Mercur și jupiter te ajută să preiei controlul vieții tale, dacă în ultima perioadă tot ce s-a întâmplat a fost mai haotic. Important este că din tot te-ai ales cu rezultate frumoase de care acum poți să te bucuri.

Balanță

Începi să preiei controlul asupra situațiilor și cumva niște decizii trebuie luate atât pentru bine tău, cât și pentru a celor din jur. Obiectivele tale pe termen lung vor ajunge la un succes, atât timp cât ești organizat în fapt și în gândire.

Horoscop marți, 13 iulie
Horoscop marți, 13 iulie

Scorpion

Ziua de astăzi începe cu nevoia ta de a intra în contact cu cât mai mult oameni pentru a-ți rezolva diverse probleme. Casa creativității și a liniștii tale are nevoie de niște confirmări, iar acestea pot fi împărtășite cu partenerul de viață.

Săgetător

Lasă în spate energia negativă și pune-ți atenția doar asupra prezentului și viitorului. Tu știi care este adevărul tău și ai de ales dacă vrei să accepți toate vorbele sau discuțiile fără rost, sau să-ți vezi de treabă. Va veni timpul când vei spune și tu opinia pe care o ai despre tot.

Horoscop marți, 13 iulie – Capricorn

Energia zilei de astăzi este una bună, emoțională și te ajută să simți lucruri pe care în trecut le-ai ignorat. Parteneriatul de viață sau cel de afaceri îți dă motive să te gândești la cine ai putea deveni în viitor, iar totul este mai intens decât ai simțit vreodată în trecut.

Vărsător

Totul în univers este un schimb continuu de energie, iar astăzi tu poți interacționa cu cei din jur într-un mod pozitiv, poți oferi cadouri și chiar poți să le fii de ajutor, iar tot ce contează este dorința pură de a oferi. În acest mod, îți arăți intențiile serioase sau faptul că ai înțeles că uneori trebuie să dai că să primești.

Horoscop marți, 13 iulie – Pești

Mercur în casa liniștii tale și a bunurilor materiale te poate pune într-o situație în care trebuie să decizi ce este mai bine pentru tine. Acest sentiment este unul destul de confuz, pentru că mai ai nevoie de un pic de timp să vezi cu adevărat ce îți dorești.