Horoscop miercuri, 14 iulie. Zodia care are o energie de invidiat în această zi

Astrolog Roxana Lușneac 13.07.2021, 15:46
Horoscop miercuri, 14 iulie. Zodia care are o energie de invidiat în această zi

Horoscop miercuri, 14 iulie. O zodie are o energie de invidiat în această zi. Culorile ce atrag norocul sunt verde deschis și galben, iar numerele norocoase sunt: 1, 10, 21, 22, 43 și 45.

Horoscop miercuri, 14 iulie. O zodie își poate face planuri alături de persoana iubită

Berbec

Poate că e venit momentul să îți dorești să începi să cunoști oamenii la un nivel mai profund decât cel la care erai până acum. Inclusiv pe cei pe care îi ai deja în viața ta de mult timp. Încrederea și respectul se construiesc în cadrul acestui proces uneori de la zero.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a face planuri împreună cu persoana iubită și pentru a începe să vă gândiți la o nouă casă, la activitățile pe care vi le-ați dori să le faceți în viitor. E un timp frumos pentru a începe să-ți atragi energii pozitive în această direcție.

Horoscop miercuri, 14 iulie. Zodia care are o energie de invidiat in aceasta zi
Horoscop miercuri, 14 iulie

Horoscop miercuri, 14 iulie. O zodie începe să se regăsească

Gemeni

Oamenii din jur îți dau foarte multă atenție și cumva ești foarte popular. Nu trebuie să te surprindă dacă primești invitații în diverse locuri, iar cei din jur insistă ca tu să fii acolo. Ar trebui să te apreciezi și tu așa, pentru că ai foarte multe lucruri bune de oferit.

Rac

Marele Jupiter este în harta ta astăzi cu scopul de a te învăța ceva nou, de a te ajuta să te regăsești și odată ce ai făcut acest lucru, te va recompensa cu o oportunitate binemeritată. Este un bun moment să vezi lucrurile în perspectiva viitorului.

Horoscop miercuri, 14 iulie. O zodie are nevoie de o zi liberă

Leu

Oamenii din jur îți pot simți energia astăzi și inevitabil sunt atrași de tine. Fie că vor să îi ajuți cumva sau plus și simplu te invită la o cafea. Apreciază-le efortul și încearcă să fii cât mai drăguț, tocmai pentru că atunci când creezi energie bună, asta primești și de la univers.

Fecioară

Energia de astăzi este una intensă, pentru că ai atât de multe lucruri de făcut, dar atât de puțin timp. Poate că e momentul să-ți mai iei o zi de concediu pentru a-ți pune gândurile și lucrurile în ordine.

Horoscop miercuri, 14 iulie. O zodie are nevoie de o părere obiectivă

Balanță

Mercur te încurajează să faci pași mici și strategici, dar logici pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu cei din jur. Poate că este momentul să te întâlnești cu niște prieteni sau cu niște colaboratori care te pot ajuta cumva.

Scorpion

Nu te simți stânjenit să vorbești despre sentimentele tale, iar dacă simți că cei din jur nu te înțeleg, poate că n-ar strica să faci asta cu cineva din exterior. O părerea obiectivă poate veni cel mai bine din parte unui prieten care nu are niciun interes să-ți spună exact cum vede el lucrurile.

Horoscop miercuri, 14 iulie. O zodie trebuie să comunice deschis

Săgetător

Astăzi este un moment bun să lași garda jos și chiar să spui tot ceea ce îți dorești ca ceilalți să știe. Adevărul tău trebuie înțeles doar de cei care au această capacitate, iar dacă cineva refuză să o facă, pot să-și vadă liniștiți de drum fără a-ți mai sta în cale.

Capricorn

Vindecarea ta fizică sau sufletească ține de susținerea partenerului de viață, iar casa a șaptea este cea care îl reprezintă pe acesta și este în plină armonie. Fii bun, comunică deschis și lasă-ți acțiunile să-ți exemplifice adevărul tău.

Horoscop miercuri, 14 iulie. O zodie începe să se simtă mai bine

Vărsător

Relațiile cu cei din jur au fost încărcate cu energie în ultimele zile, iar astăzi te poți simți mai apropiat de anumiți oameni pe care în trecut nu-i băgai prea mult în seamă sau vizavi de care nu aveai neapărat sentimente de prietenie, iar asta îți poate da o stare de bine.

Pești

Dacă până acum te-ai simțit mai nesigur de tine, asta s-a datorat experiențelor prin care ai trecut până acum și pe care a trebuit să le depășești. Astăzi este o zi bună pentru a începe să te simți ca un întreg și să îți dai seama care este adevărata ta valoare. Vezi AICI care sunt zodiile as în manipulare!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!