Horoscop duminică, 30 mai. Cei din zodia Leu primesc o vizită importantă

Astrolog Roxana Lușneac 29.05.2021, 19:12
Horoscop duminică, 30 mai. Cei din zodia Leu primesc o vizită importantă

Horoscop duminică, 30 mai. Cei din zodia Leu primesc o vizită importantă. Culorile norocoase pentru această zi sunt auriu și argintiu, iar numerele norocoase sunt: 2,13,29,30,34.

Horoscop pentru ziua de duminică, 30 mai. Ce se întâmplă cu fiecare nativ la sfârșit de săptămână

Astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac, a realizat horoscopul pentru ziua de duminică, 30 mai. Ce se întâmplă în această zi cu fiecare nativ, vedeți în zodiacul de mai jos.

Berbec

Astăzi puteți petrece un timp de calitate împreună cu familia, iar acest aspect vă ajută să vedeți că sunteți susținuți și că nimic nu e întâmplător până la urmă.

Ce se intampla cu nativii duminica, 30 mai 2021
Ce se intampla cu nativii duminica, 30 mai 2021

Taur

Casa dorințelor sufletului vostru este cea pusă în evidență astăzi, așa că dacă aveți un lucruri pe care vreți să-l realizați curând, nu ezitați să cereți și ajutor divin.

Gemeni

Saturn vă îngreunează niște aspecte și parcă nu puteți să scăpați de ele. Important este să va vedeți prioritățile și să va gândiți cine vreți să deveniți pe viitor, pentru a va da seama cum trebuie să va comportați în prezent.

Rac

Odihna vă va vindecă atât trupul cât și sufletul, mai ales dacă aveți nevoie de un moment pentru a respiră ușurați și pentru a va bucura de clipe frumoase alături de cei dragi.

Leu

Fie că primiți prieteni în vizită, fie că sunteți voi cei care plecați în deplasare, momentele frumoase și comunicarea constructivă nu ar trebui să lipsească astăzi.

Fecioară

Un drum la distanță va poate ocupă toată ziua sau cel puțin o parte din ea. Unele treburi sunt restante și nu mai suportă amânare, iar cei din jur te susțin.

Balanță

De mâine începe o săptămâna nouă, cu o altă energie. Nu mai pune la suflet ceea ce s-a întâmplat în trecut și nici nu va mai gândiți la evenimentele care nu va dau un sentiment plăcut.

Scorpion

Vizavi de anumite persoane nu mai aveți sentimente pozitive, iar asta nu este neapărat vină lor, ci s-ar putea să fie din vină persoanelor care s-au băgat la mijloc. Analizați mai cu atenție situațiile.

Sagetator

Vizavi de anumiți oameni sau de anumite situații plus și simplu nu mai vreți să investiți timp sau energie, iar asta vă ajută să va deconectați de la tot ce e negativ.

Capricorn

Casă secretelor sau a lucrurilor pe care le faceți ascuns va ajută să evoluați și să aveți perspective mai bune pentru viitor și pentru aspectul financiar.

Vărsător

Nu știți exact unde vor merge toate lucrurile de care vă ocupați în prezent, dar nu va pierdeți speranța. Puneți-vă toată energia asupra celor dragi.

Pești

Cariera este cea care vă solicita și astăzi, mai ales dacă aveți niște planuri mai mari prin care să reușiți cât de curând. Ascultați-va intuiția.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...