Horoscop duminică, 28 martie. O zodie face planuri de căsătorie

Astrolog Roxana Lușneac 27.03.2021, 19:18
Horoscop duminică, 28 martie. O zodie face planuri de căsătorie

Horoscop duminică, 28 martie. Nativii din Rac pot discuta despre eventualele planuri de căsătorie datorită emoțiilor din aceste zile. Nu uita însă să analizezi locul în care te afli în acest moment, pentru a ști de unde pornești. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și crem, iar numerele care aduc noroc sunt 3,14,26,34 și 44.

Horoscop duminică, 28 martie. O zi liniștită pentru Tauri

Berbec

Discuțiile cu cei dragi pot fi destul de serioase astăzi, mai ales dacă faceți planuri de viitor. Timpul de calitate petrecut în familie ar trebui să vă ajute să va destindeti.

Taur

Astăzi puteți avea o zi bună în armonie și liniște, mai ales dacă evitați să intrați în discuții contradictorii.  Din punct de vedere financiar va puteți gândi la  o nouă investiție pe termen lung.

Gemeni

Dacă va simțiți în formă pentru a face ceva nou, nu  ar strică să va organizați împreună cu cei  dragi  și să faceți o ieșire într-un loc  în care nu  ați mai fost până  acum, dar de care ați auzit de mult.

Horoscop duminică, 28 martie. Nativii din Leu au parte de susținerea partenerului

Rac

Luna plină  aduce în semnul tău emoții, planuri, discuții legate de căsătorie sau de viitor.  Pentru a merge mai departe ai nevoie să analizezi punctul în  care te afli acum, iar de aici poți începe ceva nou.

Leu

Drumurile la distanță  sau  întâlnirile cu  cei dragi va pot binedispune și  va  dau încredere  în  propriile  forțe și în planurile pe care le aveți pentru viitor. Partenerul de viață va susține, iar asta este foarte important.

Fecioară

Familia sau prietenii pot avea un punct de vedere diferit de al tău, iar asta nu înseamnă că trebuie să iei totul personal. Suntem oameni diferiți cu principii diferite și chiar dacă ai tu  dreptate, nu înseamnă că ei  au aceeași experiență că și tine.

Horoscop duminică, 28 martie. O zi de plimbare este benefică Balanțelor
Horoscop duminică, 28 martie. O zi de plimbare este benefică Balanțelor

Horoscop duminică, 28 martie. O zi de plimbare este benefică Balanțelor

Balanță

Fie că ieși în aer liber să faci o plimbare sau mergi să vizitezi pe cineva, o ieșire din casă îți va face bine. Nu ar strica să fii mai social și sociabil.

Scorpion

Armonie, înțelegere și cuvinte frumoase ar trebui să fie în jurul tău astăzi, iar dacă cineva încearcă să te scoată din această stare, nu ezită să îi blochezi energiile negative ignorandu-l.

Săgetător

Petrece timp cu cei dragi și apreciază fiecare moment, pentru că despre asta este viață, despre a trăi frumos și a te bucură, iar tu  știi asta, numai că  în ultimul timp ai fost prins în diverse activități sau frici.

Horoscop duminică, 28 martie. Capricornii au șanse să își cunoască jumătatea

Capricorn

Venus și soarele în conjuncție va poate ajuta astăzi să creati relații frumoase cu cei din jur, iar cei singuri pot să își cunoască jumătatea. Tot felul de binecuvântări pot veni asupra voastră prin prisma iubirii, a dorințelor voastre pe care le aveți de mult.

Vărsător

Nu lasă persoanele cu opinii diferite să te afecteze cumva, mai ales că intenția lor nu este să te rănească ci să prevină un rău și mai mare. Pană la urma tu ești cel care decide pentru tine, atât.

Pești

Poți creea conexiuni frumoase cu persoanele dragi, mai ales că puteți ajunge mai ușor la puncte comune și puteți face împreună planuri de viitor.  Veștile bune de la distanță pot veni odată cu luna plină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...