Horoscop duminică, 23 august – astrologie și vibrația zilei. Soare în Fecioară, caracteristici

Astrolog D. Mădă 23.08.2020, 00:46
Horoscop duminică, 23 august – astrologie și vibrația zilei. Soare în Fecioară, caracteristici

Ziua de duminica este dedicată Soarelui, ceea ce indică nevoia de liniște sufletească, armonie și bucurie.

Soare în fecioară: previziuni astrale

Odată cu intrarea Soarelui în zodia Fecioarei energiile sunt înclinate către practicitate, utilitate și analitic. Cu Soarele în Leu am descoperit o multitudine de daruri,  iar acum prin energia Fecioarei care pune accentul pe organizare, practicitate și meticulozitate putem culegem roadele.

Pe parcursul acestui tranzit Soarele va face aspecte pozitive pe rând, cu Jupiter, Pluton și Saturn, ajutându-ne să ne planificăm, concentrăm și să ne îndeplinim sarcinile.

Horoscop – efectul de Lună plină în Pești

În intervalul 11.09.2020 ~ 13.09.2020, se formează aspectul de opoziție făcut între Soare și Neptun (imaginație, vis, iluzie, idealism) aflat în mers retrograd. Poate fi un moment de neîncredere și descurajare vis a vis de latura noastră creativă și spirituală. Pentru a depăși momentul este important să avem răbdare și să ne Aliniem cu Adevărul nostru Divin. Când înlocuim zgomotul cu liniștea, vocea interioară devine cel mai bun ghid.

În data de 02.09.2020 se produce efectul de Luna Plină în Pești ( Soarele în Fecioară în opoziție cu Luna din Pești). Pe fondul acestui aspect astral culegem roadele intențiilor noastre stabilite în momentul evenimentului de Lună Nouă în Pești petrecut în data de 23.02.2020. (Despre acest eveniment astral vom reveni cu un articol separat. )

Sezonul Fecioarei

  • Frază astrologică tradițională “Eu analizez”
  •  Guvernator: Mercur
  •  Element: Pământ
  • Calitate: Mutabil
  • Energie: Yin
  • Casă astrologică: Casa a 6-a
  • Culoare : Albastru
  • Piatră prețioasă : Smarald, Agat
Zodia Fecioară - caracteristici, descriere
Zodia Fecioară – caracteristici, descriere

Cei născuți în semnul Fecioarei, sunt persoane motivate de a găsi soluții practice. Dorința de a se pune în slujba celorlalți, este primordială pentru acești nativi, fiind determinați de nevoia de a fi utili și mai puțin de nevoia de a fi recunoscuți. Acești nativii lucrează cel mai bine din spatele cortinei, asigurând calitate, practicitate și suportul necesar pentru obținerea celor mai bune rezultate.

La capitolul profesii pot fii excelenți scriitori, analiști, contabili, doctori, asistenți medicali, asistenți sociali, nutriționiști, terapeuți, vindecători, magicieni, alchimiști, cercetători, menajere.Capacitatea de a se concentra asupra a cea ce este esențial și necesar sunt punctele forte ale acestui semn.

Fiind un semn perfecționist, de aici și tendința către critică, față de sine, dar și catre exterior (ceilalți), lăsând sentimentul de veșnic nemulțumiți. Nativii Fecioară  funcționează cel mai bine într-un mediu cât mai eficient.

Caracteristicile nativilor din Fecioară

Sunt recunoscuți pentru faptul că pun cel mai mare preț pe ordine, curățenie și simplitate. În egală măsura sunt celebri și pentru faptul că nu pot funcționa fără o rutina zilnică (liste, detalii Etc).

Chiar daca la exterior pot părea că își trăiesc viața haotic, la nivel interior sunt perfect conștienți de cum își vor realiza propriile obiective. Sunt extrem de atenți vis a vis de sănătatea trupului, dar și de cea mentală, având tendința de a deveni ipohondri. Din punct de vedere al sănătății, punctele cele mai vulnerabile sunt: sistemul digestiv ~ stresul/freamătul mental fiind principalul factor declanșator și splina ~ tendința  de a despica firul în 14 , fără a-și da voie să experimenteze și să meargă mai departe.

Urmăriți Impact.ro și pe