Cum ne influeanțează horoscopul Mercur în Fecioară. Aspecte astrale, până pe 3 septembrie

Astrolog D. Mădă 20.08.2020, 12:35
Cum ne influeanțează horoscopul Mercur în Fecioară. Aspecte astrale, până pe 3 septembrie

Mercur este planeta care reflectă modul în care gândim și comunicăm cu cei din jurul nostru. Este cea care ne oferă indicii despre inteligența, capacitatea de învățare și înțelepciunea unui nativ.

Recunoscută ca fiind planeta specifică vânzătorilor, avocaților, oamenilor de știință și artiștilor, în astrologie Mercur influentează rafinamentul, capacitatea de a lua decizii, de memorare, de a vorbi, tactul, informațiile, afacerile, comerțul, scrisul, studiul intensiv.
În funcție de aspectele pe care le formează Mercur cu alte planete în astrograma natală, putem obține informații importante despre cum își folosește o persoana abilitățiile de mai sus.

Mercur în Fecioara: astrologie și vibrații

Revenind acum la situația actuală, începând cu data de 20.08.2020 Mercur își începe călătoria în semnul Fecioarei (domiciliu), energia lui fiind una feminină. În acest semn, planeta Mercur se simte foarte bine, manifestându-și energia la adevarata capacitate. Și o va tot face până pe 05.09.2020, cand își face ieșirea din scenă.

Tranzitul prin semnul Fecioarei ne poate aduce o capacitate mare de a gândi practic și constructiv, dând dovadă și de multă răbdare. Mercur în acest semn stăpânește cel mai bine latura analitică și atenția la detalii, identificând ușor greșelile (de ex. testarea si evaluarea).

Planeta Mercur în semnul Fecioarei: devenim mai critici, mai nemulțumiți

Latura mai puțin plăcută a acestui tranzit vine prin posibilitatea de a deveni prea critici cu noi înșine sau cu cei din jur. Din dorința de a fi totul perfect, există tendința de a acorda o atenție prea mare detaliilor, făcându-i pe cei din jur să își piardă rabdarea.

Vestea bună este că toate ideile strălucite descoperite în perioada când Mercur a tranzitat semnul Leului, acum pot fi puse în practică prin organizare și meticulozitate. Cel mai important este să fim pragmatici, așa cum îi place Fecioarei.

Aspecte astrale pentru toate zodiile: Mercu în Fecioară

În data de 25 August, Mercur realizează un aspect benefic cu Uranus aflat în mers retrograd în Taur. Acest aspect poate să aducă o schimbare de plan neașteptată în urma unor vești.

Un aspect provocator se produce în data de 30 August, moment în care Mercur se opune lui Neptun retrograd în Pești.
Ambele planete se află în semnul de domiciliu, deci important este să evităm (acolo unde se poate/permite) deciziile importante. Acest aspect astral ne poate face destul de confuzi sau nesiguri vis a vis de ce avem de făcut. Există posibilitatea de a vă modifica planurile pe ultima sută de metri.

Mercur ne face mai critici, mai analitici. Sursa poza - pinterest.com
Mercur ne face mai critici, mai analitici. (Sursa poza – pinterest.com)

Pe 01 Septembrie Mercur se conectează benefic cu Pluton retrograd în Capricorn, un moment cu o influența puternică, din punct de vedere psihologic și spiritual. Se pot limpezi anumite situații care erau la stadiul de enigmă, sau chiar dobandiți forța mentală de a înfrunta necunoscutul.

Mercur în Fecioară își încheie tranzitul printr-un aspect pozitiv făcut cu Saturn retrograd în Capricorn în data de 03 Septembrie.
La această dată anumite situații rămase nerezolvate își pot găsi rezolvarea corectă, folosind latura analitică și pragmatică.

 

Urmăriți Impact.ro și pe