Horoscop duminică, 23 august. Zi perfectă pentru Vărsători

Elena Avramescu 22.08.2020, 18:43
Horoscop duminică, 23 august. Zi perfectă pentru Vărsători

Ziua de 23 august vine cu încărcătură emoțională mare pentru unele zodii și cu surprize neașteptate pentru altele. Iată ce au zis astrologii pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop duminică, 23 august 2020

Horoscop BERBEC

Eforturile depuse la locul de muncă vor fi răsplătite de către șefi, astfel încât este posibil să primești o mărire de salariu. Meriți din plin după cât ai muncit.

Horoscop TAUR

Este ziua potrivită pentru a face curățenie generală în casă și pentru a scăpa de toate lucrurile inutile care îți ocupă spațiu degeaba. O să te simți mult mai bine după ce casa va fi mai aerisită.

Horoscop GEMENI

Este posibil să începi o nouă poveste de iubire, pe care o aștepți de multă vreme. Persoana potrivită pare că s-a ivit, așa că nu sta pe gânduri și acționează.

Horoscop duminică, 23 august
Astrele au vești bune astăzi

Horoscop RAC

O să apară o mică neînțelegere în decursul zilei, însă nu trebuie să te îngrijorezi. Ia lucrurile cu calm, discută și după aceea vei lua o decizia corectă.

Horoscop LEU

Banii sunt o problemă pentru tine în această perioadă, așa că trebuie să fi cumpătat și nu trebuie, sub nicio formă, să cedezi ispitei. Nu uita că nu e cea mai bună perioadă în care să cheltui mult.

Horoscop FECIOARĂ

Starea de spirit nu este prea bună fiindcă toți prietenii te lasă baltă azi. Însă nu trebuie să disperi, petrece timp doar cu tine, ascultă muzică, uită-te la un film, fă o plimbare. O să vezi că unele lucruri sunt frumoase și dacă le faci singur.

Horoscop BALANŢĂ

Simți că îți lipsește fericirea, însă nu trebuie să te demoralizezi. Lucrurile nu stau atât de rău precum crezi. Din contră, această perioadă de singurătate o să-ți facă bine pe viitor.

Horoscop SCORPION

Astăzi este ziua ideală în care să-ți folosești simțul umorului la maxim, fiindcă un prieten apropiat are nevoie să-i fie pus zâmbetul pe buze, fiindcă nu se află într-o perioadă tocmai bună.

Horoscop SĂGETĂTOR

În scurt timp o să pleci în vacanța mult așteptată, iar din cauza aceasta nu te mai concentrezi la task-urile de la muncă. Încearcă să uiți pentru câteva zile de vacanță și concentrează-te mai mult.

Horoscop CAPRICORN

Este posibil să apară unele probleme de sănătate, așa că trebuie să acorzi mai multă grijă acesteia. Alimentează-te corespunzător, fă sport și odihnește-te.

Horoscop VĂRSĂTOR

O să ai o zi fenomenală, așa cum nu ai mai avut de mult timp. Iar asta pentru că o persoană dragă o să-ți facă o vizită neanunțată.

Horoscop PEŞTI

Te afectează prea mult vorbele celor din jur, iar asta nu este deloc ok. Fii mai detașat și nu te mai înconjura de persoane rău voitoare.