Horoscop duminică, 20 decembrie 2020. Scorpionii vor arunca cu bani

Astrolog Roxana Lușneac 19.12.2020, 16:55
Horoscop duminică, 20 decembrie 2020. Scorpionii vor arunca cu bani

Horoscop duminică, 20 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 24, 37 și 45 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt galben, auriu și alb.

Horoscop duminică, 20 decembrie 2020

Berbec

Astăzi este o zi  în care treci cel mai probabil prin mai multe stări. Unele de bucurie, altele de melancolie sau. chiar  de regret și tristețe. Trebuie să înțelegi că unele lucruri nu au legătură cu ține, ci fac parte din lecțiile de viață a persoanei în cauză.

Taur

Nu este o zi pentru a face activități deosebite, ci mai degrabă pentru a profita alături de cei dragi și de momentele simple. Voi trăiți bucurându-va de tot ce aveți în jur, iar asta va face bine sufletului.

Gemeni

Deși unele griji legate de muncă sau serviciu încă îți stau în mine, încearcă să îți pui toată atenția asupra casei tale și a membrilor din familie care au nevoie și ei de prezența ta. Bucură-te și. de lucrurile simple, fă-ți o mică bucurie.

Horoscop 12-16 octombrie
Horoscop duminică, 20 decembrie 2020

Rac

Șefii sau condițiile actuale cumva va dau motive de nemulțumire și în sufletul vostru știți că trebuie să faceți ceva pentru a schimba asta. Dacă nu puteți schimbă ce se întâmplă, schimbati-va atitudinea și abordarea.

Leu

Nu este un moment bun pentru noi începuturi, ci mai degrabă  pentru a duce la o continuitate  acțiunile deja începute. Încercați să vă înțelegeți partenerul de viață și dacă e nevoie, chiar să încercați să îl încurajați.

Fecioară

Fie că va doriți să studiați ceva nou sau doar va interesați de anumite subiecte interesante de dezvoltare,  astrele va susțin. Nu ezitați să cereți îndrumare atunci când simțiți că aveți nevoie de ea.

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a avea grijă de voi și de imunitatea voastră.  În ultimul timp este posibil să fi ignorat anumite aspecte, iar acestea tind să se facă prezente. Încercați să evitați discuțiile în contradictoriu.

Scorpion

Va place să fiți darnici să să îi ajutați pe cei din jur cu cât puteți măcar, iar asta vă motivează pentru perioada ce  urmează. Încercați să vă organizați din timp, pentru a evita atât aglomerația cât și să vă enervați.

Sagetator

Unele activități necesita un mai mare timp decât ați fi prevăzut, iar asta vă ocupă cumva toată ziua. Încercați să luați situațiile așa cum sunt,  fără a pune prea mare presiune pe ceilalți și chiar pe propria persoană.

Capricorn

Anumite probleme din familia voastră sau din a unor prieteni vă dau un pic peste cap și aveți nevoie de calm, înțelegere și diplomație pentru a reuși să gândiți clar și să găsiți cum puteți fi de ajutor.

Vărsător

Activitățile normale pentru această zi par să va plictisească cumva, deci este posibil să hotărâți să faceți ceva nou. Ocupați-vă de planuri, organizări sau faceți fapte bune pentru cei din jur.

Pești

Cei dragi va susțin, deși la prima vedere lucrurile par a nu se aranja imediat. Anumite situații prin care ați trecut în ultima. perioada au nevoie de timp, înțelepciune, iertare, acceptare.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe