Horoscop rune 14-20 decembrie 2020. Ce zodie are o protecție divină în următoarele zile

Stan Filon 14.12.2020, 16:26
Horoscop rune 14-20 decembrie 2020. Ce zodie are o protecție divină în următoarele zile

Horoscopul cu rune al numerologul Mihai Voropchievici pentru săptămâna 14-20 decembrie 2020 vine cu vești bune pentru multe dintre zodii. Unele trebuie să sepregătească pentru succesul se va veni, altele văd că planurile lor sunt unele de succes, pe când o zodie realizează că se află sub protecție divină.

Așa arată horoscopul cu rune al lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 14-20 decembrie 2020

Berbec

Berbecul trezește pasiuni intense și se poate aștepta la un cadou deosebit, deși această zodie nu este una pretențioasă când vine vorba despre astfel de lucruri.

Taur

Taurul trebuie să se pregătească pentru succes. Va avea realizări în orice domeniu s-ar implica, iar acasă îl așteaptă o surpriză plăcută de proporții.

Horoscopul cu rune al lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 14-20 decembrie 2020
Horoscopul cu rune al lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 14-20 decembrie 2020

Gemeni

Nativii Gemeni nu sunt acum chiar cea mai plăcută companie. Sunt foarte crispați și îngândurați, însă trebuie să secalmeze și să se buure de tot ce îi înconjoară.

Rac

Racul și-a făcut planuri de ceva timp și acum a venit vremea răspunsurilor. Cele mai multe vor fi favorabile, iar nativul va înregistra succesul meritat.

Leu

Leul este pregătit să riposteze însă trebuie să schimbe planul, deoarece aceste atacuri care vin asupra sa sunt de fapt repercursiunile faptelor sale.

Fecioară

Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei au parte de o protecție divină. Cineva acolo sus îi iubește așa că în săptămâna 14 – 20 decembrie vă veți simți în siguranță, mai ales că parcă sunteți înconjurați de forțe rele.

Balanță

Balanța e pe punctul de a face schimbări. Poate de locuință, poate de job. Există posibilitatea găsirii unui loc de muncă suplimentar, fie vă dați demisia.

Scorpion

Nativii trebuie să fie pregătiți pentru o multitudine de schimbări ce vor avea loc în această perioadă. Vin niște lucruri bune care vă scot din anonimat.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt sfătuiți să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului pentru că bucuriile mari vin pentru cei care știu să aștepte.

Capricorn

Capricornii au chef de muncă și sunt dispuși la un efort mai mare, deoarece și beneficiile vor fi mai numeroase. S-ar putea să vă împovărați și cu problemele altora.

Vărsător

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Vărsătorului vor fi înconjurați de iubire, în această perioadă. În plus, cei singuri au șanse reale să se îndrăgostească.

Pești

Nativii Pești constată că planul lor nu a fost unul chiar fericit și sunt nevoiți să schimbe foaia și să o ia de la capăt, dar cu un suflu nou.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI