Horoscop cu Mihai Voropchievici, 26 august – 1 septembrie 2019. Cum se încheie vara pentru nativii zodiacului

Ioana Nechifor 26.08.2019, 17:15
Horoscop cu Mihai Voropchievici, 26 august – 1 septembrie 2019.  Cum se încheie vara pentru nativii zodiacului

Mihai Voropchievici, specialist în astrologie și numerologie, a realizat horoscopul pentru săptămâna cuprină între 26 august și 1 septembrie. Cum se anunță ultimele zile din vară pentru nativii zodiacului, care sunt principalele previziuni, cine va fi avantajat, dar și cine va trece prin situații mai grele, aflați din materialul următor!

Horoscop, 26 august- 1 septembrie 2019

Prezent la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru săptămâna care începe pe 26 august și se încheie pe 1 septembrie.

Specialistul a discutat despre situația fiecărui nativ al zodiacului, prezentând principalele caracteristici pentru ultima săptămână din vară.

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru 26 august - 1 septembrie 2019
Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru 26 august – 1 septembrie 2019

Horoscop Gemeni

Pentru nativii zodiei Berbec, se anunță zile de tensiune, motiv pentru care specialiștii le recomandă să aibă grijă de propria sănătate și să se mai relaxeze.

Horoscop Berbec

Nativii Berbec sunt plini de energie în aceste zile. Previziunile sunt bune pentru ei la sfârșit de vară. Vor avea parte de o săptămână fantastică.

Horoscop Taur

Nativii Taur se gândesc la vacanțe și au toate șansele să aibă parte de o astfel de plecare în această săptămână. Așadar, există posibilitatea unei călătorii pentru tauri în ultimele zile din august.

Horoscop Rac

Pentru nativii zodiei Gemeni, ultima săptămână a lunii august nu se anunță a fi una ușoară. Vor exista situații delicate, motiv pentru care este foarte important felul în care nativii vor reacționa. Sfatul specialistului este să nu forțeze nota.

Horoscop Leu

Ultimele zile de vară aduc schimbări majore pentru nativii zodiei Leu. Este foarte important ca aceștia să se gândească bine și să aleagă ce e mai potrivit pentru ei în perioada care urmează.

Horoscop Fecioară

Nativii zodiei Fecioară nu vor trece ușor peste ultima săptămână a lunii august. Se anunță dispute la serviciu sau acasă. Sfatul specialistului e să încerce să trateze lucrurile cu mai mult calm.

Horoscop Balanță

O săptămână bună pentru nativii zodiei Balanță! Vor avea parte de lucruri bune, de experiențe care îi vor ajuta să facă un pas important în viața lor.

Horoscop Scorpion

Vești bune pentru Scorpioni! Săptămâna aceasta, ei sunt avantajați și vor beneficia de protecție divină, primind ajutor pe toate planurile.

Horoscop Săgetător

Sfatul specialistului pentru nativii zodiei Săgetător este să ia atitudine și să încerce să-și consolideze poziția în societate, familie sau la serviciu. Este cazul să nu mai stea pe gânduri, să nu-și mai amâne planurile și să treacă la lucruri concrete.

Horoscop Capricorn

Răbdare și perseverență, acesta este sfatul specialistului pentru acești nativi. Cei născuți în zodia Capricorn muncesc din greu zilele acestea, însă să fie siguri că lucrurile bune nu vor întârzia să apară.

Horoscop Vărsător

Pentru nativii Vărsător, se anunță zile grele la muncă! Relațiile pline de tensione cu colegii îi vor aduce în pragul unor mari dispute.

Horoscop Pești

Nativii Pești sunt cei mai avantajați nativi ai zodiacului în această săptămână! Sunt câștigători pe toate planurile.

Urmăriți Impact.ro și pe