Horoscop – astrologie și tarot, marți, 18 august 2020. Vibrația zilei

Astrolog D. Mădă 17.08.2020, 23:48
Horoscop – astrologie și tarot, marți, 18 august 2020. Vibrația zilei

Din punct de vedere astrologic, traversăm o perioadă în care Marte în Berbec ne încurajează să acționăm. Energia, vitalitatea și instinctul de a acționa trebuie să ne ghideze în această zi. Acum, ceea ce părea imposibil poate deveni posibil, iar ceea ce părea greu de atins poate fi mai aproape ca niciodată. Trebuie doar să fim responsabili, să ne dozăm eforturile și instinctele pentru a putea ajunge la scopul pe care poate ni l-am conturat cu mult timp înainte. Iată cum este posibil, dacă rezonăm cu vibrația zilei!

Astrologie – horoscop, vibrația zilei, marți, 18 august

Fiecare zi a săptămânii poarta o vibrație astrală. Marte este planeta care reflectă modul în care acționăm, energia, vitalitatea și instinctele primare, fiind cea care influențează ziua de Marți. Marte se află în tranzit, până la începutul lunii ianuarie 2021, în primul semn de domiciliu – Berbec. Energia acestui semn este una masculină și, implicit, se manifestă la adevărata ei capacitate.

Mercur în Leu formează un aspect armonios împreuna cu Marte în Berbec. Este un bun prilej de a pune în practică ideile noi, de a ne face remarcați, de a deschide uși acolo unde poate nici nu aveam puterea să visăm, prin spiritul de ințiativă și curaj, specifice lui Marte. Alegeți ca tot ceea ce vă doriți, să demarați /acționați să fie într-o zi de marți. Sunt de evitat, însă, toate energiile care pot genera agresivitate și competiție distructivă, ori, dacă ele există, trebuie ținute sub control.

Tarot

Carte zilei de Marți este Regele de Bate. Aceasta se manifestă prin următoarele caracteristici:

Marte face un aspect benefic cu Mercur în Leu (Sursă foto: Pars Fortunae)
Marte face un aspect benefic cu Mercur în Leu (Sursă foto: Pars Fortunae)

Regele este simbolul maturizării, a individului care filtrează energia brută a lui Marte și o prelucrează pentru atingerea scopului său. Regele lucrează cu anturajul său, deci este momentul oportun pentru a cere ajutor celor din jur când situația o impune. Regele de Bate aduce oportunități din care vom obține rezultatele dorite doar cu implicare responsabilă. (Pars Fortunae)

 

Urmăriți Impact.ro și pe