Vibrația zilei în astrologie și tarot, azi, luni, 17 august 2020. Încă două zile până la Luna Nouă

Astrolog D. Mădă 16.08.2020, 23:41
Vibrația zilei în astrologie și tarot, azi, luni, 17 august 2020.  Încă două zile până la Luna Nouă

Din punct de vedere astrologic, mai avem două zile până la formarea aspectului de Lună Nouă. Aceste conjuncturi astrale aduc în viața noastră anumite oportunități, pe care, dacă le cunoaștem, le putem fructifica.  În această perioadă, visurile noastre cele mai îndrăznețe pot prinde contur, iar Universul parcă ne așterne la picioare un întreg arsenal de instrumente cu care ne vom atinge scopurile. Vibrația zilei ar putea fi tradusă prin verbul ”a îndrăzni”, o acțiune care ar trebui să se bazeze la fiecare dintre noi pe intuiție. Trebuie doar să vrem și să ascultăm semnele!

Astrologie – aspectele zilei de luni, 17 august

Fiecare zi a săptămânii poarta o vibrație astrală. Prin urmare, ziua de Luni este guvernată de către Lună, ceea ce indică nevoia de interiorizare, de identificare a propriilor dorințe și visuri, pentru a avea parte de beneficii și plus valoare pe parcursul întregii săptămâni.
Luna tranzitează semnul Leului până Miercuri, moment când se formează și aspectul de Lună Nouă.

Astrologie horoscop tarot ziua de luni (Sursa foto: wemystic.com)
O perioadă benefică pentru ideile născute din intuiție și cele mai înalte aspirații (Sursa foto: wemystic.com)

Intervalul va aduce în prim-plan următoarele caracteristici:

  • creativitate
  • individualitate
  • iubire
  • dorința de a străluci, de afirmare
  • nevoia de atenție și de a lua decizii ferme.

Luna formează un aspect benefic cu Chiron în Berbec, moment în care ne putem regăsi încrederea și curajul de a ne “desena” propriilor vise și dorințe, care ne scot la suprafață autenticitatea și stralucirea.

Tarot

Cartea zilei de Luni este Asul de Spade, în acord cu energia astrală a zilei. Această carte are anumite caracteristici pregnante. Asul de Spade susține planurile noi, ideile, inspirația, gândirea originală și viziunea.

Carte de Tarot pentru ziua de luni - Asul de Spade
Carte de Tarot pentru ziua de luni – Asul de Spade (Sursă foto Pars Fortunae)

Această carte aduce în prim-plan un moment prielnic pentru punerea ideilor în funcțiune, pentru a începe un proiect în orice domeniu, cu utilizarea intelectului, a comunicării și a puterii mentale (energie susținută și de aspectul de Lună Nouă – energie crescendo, Luna și Chiron în potențare).

Astrolog D.Mada & Pars Fortunae

Urmăriți Impact.ro și pe