Horoscop 28-31 decembrie 2020. Trei zodii vor trece prin foc în ultimele zile din an

Ioana Bucur 28.12.2020, 17:52
Horoscop 28-31 decembrie 2020. Trei zodii vor trece prin foc în ultimele zile din an

Anul 2020 se apropie de final, dar nu ne va părăsi până nu va aduce zile de foc unor nativi mai puțin norocoși. Astrologii au dezvăluit ce zodii vor avea de trecut peste obstacole dificile, în horoscop 28-31 decembrie 2020.

 

Horoscop 28-31 decembrie 2020. Evenimentul ce va declanșa haosul în viețile zodiilor

 

Conform horoscop 28-31 decembrie 2020, luna plină în Rac, din 29 decembrie, va aduce experiențe incredibile pentru unii nativi, ce îi vor ajuta să întâmpine cu sufletul deschis viitorul. Însă, pentru trei zodii ghinioniste, va însemna obstacole uriașe de depășit.

 

În mod normal, orice lună plină declanșează o serie de de evenimente și trăiri intense pentru zodii. Luna plin în Rac, din 29 decembrie 2020, va marca și momentul în care Soarele și Luna se vor afla într-o opoziție perfectă, fiind momentul ideal pentru purificare și descoperirea propriului suflet. Cu toate astea, drumul nu este deloc ușor. Potrivit astrologilor, pe 30 decembrie, Venus se va afla în tranzit cu Neptun, eveniment ce va deschide calea către nesiguranță și o atitudine hiper-sensibilă față de persoanele din cercul apropiat – prieteni sau rude.

 

Cele trei zodii care vor trece prin foc până la finalul anului

 

Principalele „victime” anunțate de horoscop 28-31 decembrie 2020, potrivit Elite Daily, vor fi zodiile Gemeni, Balanță și Vărsător.

 

Gemeni

În cazul nativilor Gemeni, cu Soarele în casa a opta a intimității, ultimele zile ale anului 2020 vor îndemna la relații profunde și înțelegere cu cei din jur. Însă, pe măsură de Venus tranzitează Neptun, problemele de comunicare și lipsa de empatie își vor face apariția. Nu vor mai mai avea răbdarea să înțeleagă ce ar putea gândi sau simți persoana din fața lor, iar idei neplăcute se vor strecura în mintea lor. Nu ar trebui să ia decizii dictate de fapte imaginare.

 

Horoscop 28-31 decembrie 2020. Balanță

Luna plină în Rac nu va avea efecte benefice nici pentru nativii Balanță. Astrologii avertizează: urmează zile grele pentru această zodie, cu o presiune emoțională uriașă. Soarele va fi în a patra casă a sensibilității, lucru ce îi va face și mai defensivi în ceea ce privește sentimentele proprii. Vor tinde să scoată replici din context, dându-le conotații negative și vor lua orice reproș, oricât de mic, ca pe un atac personal.

 

Vărsător

Pentru Vărsători, urmează zile apăsătoare. Se vor simți singuri, izolați de lume. Cu Soarele în casa a 12-a a spiritualității, vor încerca să privească înăuntrul lor și să deslușească adevăratele cauze ale sentimentelor ce îi macină de ceva vreme. Cu Venus în casa a 11-a socială, interacțiunea cu familia sau prietenii va fi aproape vitală, însă ceva le va pune piedică în calea fericirii. Venus în conjuncție cu Neptun îi va face pe acești native să simtă că nu își mai găsesc locul în cercul social. Și această perioadă va trece, iar lucrurile ar trebui să revină la normal, spun astrologii.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...