Culorile norocoase pe care trebuie să le purtăm de Revelion și superstiții pentru 2021

Astrolog Roxana Lușneac 28.12.2020, 14:29
Culorile norocoase pe care trebuie să le purtăm de Revelion și superstiții pentru 2021

Culorile norocoase de Revelion. Știu că pregătirile în casele voastre au început deja pentru sărbători și am decis să vă vin in ajutor cu idei de pe acum în legătură cu noaptea dintre ani. Anul 2020 a fost unul deosebit, și nu neapărat într-un sens bun, iar pentru că acum se termină trebuie să fim cu atât  mai atenți cum întrăm în 2021.

Culorile norocoase pe care trebuie să le purtăm de Revelion

Culorile sunt energie, ele ne influențează starea,  ne vin bine sau nu și ne fac să ne simțim într-un fel anume, fie că suntem conștienți sau nu de asta.

Albastru este culoarea apei și a cerului, deosebită și prezenta în jurul nostru, iar în unele țări din Europa se consideră că o lumânare albastră aprinsă în casă are efect energetic de a scădea febra. În noaptea de revelion însă are efectul de a aduce optimismul, sănătatea și alegerile înțelepte de partea ta.

Rozul poate aduce norocul în calea ta, îți da curaj și atrage iubirea.

Albul  este indicat să fie purtat de acei oameni care au nevoie de noi oportunități, noi începuturi și noi relații de orice fel.

Galbenul va ajută să ieșiți din anumite blocaje financiare și va aduce în drum rezolvarea problemelor.

Auriul în general atrage abundență.Această poate fi de mai multe feluri: abundență financiară, abundență de sentimente frumoase, abundență în familie.

Toate aceste culori pot fi si combinate armonios intr-o tinuta.

Culorile norocoase pe care trebuie sa le purtam de Revelion
Culorile norocoase pe care trebuie sa le purtam de Revelion

Superstițiile sunt multe legate de această zi de 31 decembrie, iar cele mai importante în opinia mea sunt:

  • Nu fă curățenie în ziua de Revelion. Ai timp perioada între Crăciun și Revelion să te ocupi de asta pentru că pe 31 să faci strict ce e necesar. Chinezii consideră că așa îți speli norocul.
  • Pune-ți bani în portofel pentru a avea prosperitate în noul an.
  • Lasă un geam deschis în noaptea de revelion, pentru a lasă vechiul an să plece și cel nou să vină.
  • Mănâncă dintr-o prăjitură rotundă pentru a-ți îndulci noul an si pentru continuitate. Evita-le pe cele cu colțuri ascuțite.
  • Mănâncă carne de porc -dacă consumi în general sau religia îți permite. În.China acest animal este asociat cu prosperitatea și te ajută să evoluezi in noul an.
Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...