Horia Brenciu, decizie îndrăzneață după un an și jumătate de pauză. Familia îi va fi alături. ”Emoții mari de tot” (Exclusiv)

Stan Filon 08.08.2021, 14:37
Horia Brenciu, decizie îndrăzneață după un an și jumătate de pauză. Familia îi va fi alături. ”Emoții mari de tot” (Exclusiv)

Vești bune pentru fanii lui Horia Brenciu! Artistul a făcut acum anunțul mult așteptat de toți românii, încă dinainte de pandemia de coronavirus. Simpaticul cântăreț și orchestra sa se întorc pe scenă pentru a-și încânta fanii. Vedeți unde va avea Horia Brenciu primul concert!

Horia Brenciu, emoții mari la revenirea pe scenă

Așadar, Horia Brenciu și orchestra sa revin pe scenă cu show-urile lor unice în România. Totul este aranjat, iar concertul va avea loc pe data de 13 august în piața Ovidius, din Constanța. Singura problemă este faptul că Horia Brenciu are trac, după o lipsă de un an și jumătate. A recunoscut în fața reporterului impact.ro, care a realizat un interviu cu îndrăgitul cântăreț.

“Am nişte emoţii, de nedescris. Poate nu mă veţi crede, dar am mari emoţii”, a declarat pentru impact.ro artistul.
Spune că emoţiile sale se nasc din motive diferite. Unul este legat chiar de revenirea sa pe scenă. “Am fost mereu un tip emotiv. Poate nu arăt, dar am emoţii permanent, la orice concert. Am încercat să aflu, pentru mine însumi în primul rând, când o să pot renunţa la emoţii, dar am renunţat să mă mai întreb asta. Fiindcă emoţiile sunt şi vor fi acolo, lângă mine, apoi în mine”, spune îndrăgitul solist.

Horia Brenciu, emotii mari la revenirea pe scena
Horia Brenciu, emotii mari la revenirea pe scena

Va fi susținut din public de familia sa

Chiar dacă pare greu de crezut, după ani de spectacole și concerte, Horia Brenciu are emoții și a recunoscut când îi este cel mai greu. “Totul are loc în primele zece secunde, să spunem, de când încep să cânt. Atunci sunt integral acoperit de emoţii. Apoi, apar întrebările legate de reacţia publicului. Fiindcă există mereu o întârziere din acest punct de vedere. Publicul aşteaptă întâi mesajul tău şi apoi reacţionează şi el.

Ei, orice artist aşteaptă şi această reacţie. Cu emoţie! Aşteaptă momentul în care publicul se deschide, clipa specială în care se aruncă, spiritual vorbind, în concert. Vibrează acolo, sus, pe scenă, alături de tine. De obicei nu durează prea mult, dar dacă nu simţi reacţia asta, înseamnă că aţi venit de pomană, şi tu, şi publicul!”, sună diagnosticul lui Brenciu.

Are patru copii

Horia Brenciu insistă că are emoții aproape la fel de mari ca cele de la debut. “Nu sunt emoţiile de la primul concert. Nu, alea sunt inegalabile. Dar acum repetăm. Public, un lucru pe care nu l-am mai făcut din martie anul trecut, de când s-au suspendat toate concertele. Şi eşti conştient de chestiunea asta. Că viaţa pulsează iar şi că trebuie să transmiţi asta!”, adaugă acelaşi artist.

Cu toate acestea, Horia Brenciu este foarte fericit de reluarea spectacolelor în aer public și de reluarea vieții de dinainte de pandemia de coronavirus. Din public îl va susține cele mai importante ființe din viața sa: soția și copiii săi. Artistul și soșia sa au patru copii. Două dintre fete sunt ale soției sale, Alice, dintr-o altă căsnicie. Au 28 și 20 de ani. Cea de-a treia fiică este Mina, opt ani, rodul iubirii celor doi, iar mezinul este Toma, un băiețel înfiat de celebrul artist și soția sa de când era bebeluș. Acum are 6 anișori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...