EXCLUSIV

Horia Brenciu, apariţie nefericită pe litoral. Cum a fost surprins cântăreţul la plajă (exclusiv)

Nicu Stan 02.08.2021, 11:19

Horia Brenciu, apariţie nefericită pe litoral. Cum a fost surprins cântăreţul la plajă. Horia Brenciu a fost surprins la plajă alături de soția sa, iar fanii care i-au recunoscut au rămas uimiți de cum arată aceștia. Toate amănuntele interesante, în articolul de mai jos.

Horia Brenciu a șocat toată plaja de la Mamaia. Cum și-a făcut apariția celebrul antrenor de voci

Horia Brenciu și soția lui au avut parte de o apariţie nefericită pe litoral. Cântărețul a fost surprins la plajă alături de soția sa, iar fanii care i-au recunoscut au rămas uimiți de faptul că cei doi au pierdut lupta cu kilogramele.

Horia Brenciu și soția sa s-au bucurat de valurile din Mamaia. Alături le-au fost și fetițele. Familia Brenciu s-a comportat la plajă ca orice altă familie de români.

Alice Dumitrescu si fetitele sale
Alice Dumitrescu si fetitele sale

Horia Brenciu, alături de familie pe litoral

Celebrul fost jurat la ”Vocea României” și-a luat familia și a plecat pe litoral, acolo unde a decis să citească puțin la umbră, bucurându-se de sunetul valurilor. DUpă ce a citit Horia Brenciu a tras un pui de somn de aproximativ două ore, tot pe fundalul valurilor liniștitoare.

După odihnă binențeles că a trebuit să consume energia acumulată, așa că a fost luat la joacă de către fetițe și soție.

Horia Brenciu a pierdut lupta cu kilogramele

Din nefericire, cei care i-au văzut zilele acestea la mare nu au putut să nu remarce faptul că cei doi soți au pierdut lupta cu kilogramele. Cel mai probabil, de vină este sedentarismul instalat în pandemia de covid. Mulți dintre români s-au confruntat cu această problemă și iată că nici solistul Horia Brenciu nu a fost mai departe de acest scenariu.

Este bine știut faptul că Horia Brenciu este un gurmand și apreciază mâncarea bună, dar nici stilul de viață nu-l ajută întocmai să-și stabilească un program echilibrat de mese și somn din cauza evenimentelor, precum și din cauza proiectelor în care este implicat mai tot timpul.

Horia Brenciu se simte bine în pielea lui

Paparazzi playtech.ro l-au surprins simțindu-se foarte bine în pielea lui, lucru care îi mulțumește pe fani, pentru că distracția a fost cu siguranță în toi chiar și cu cele câteva kilograme în plus.

Horia Brenciu amintea într-un interviu ce înseamnă pentru el să fii sănătos. Spunea că o viață echilibrată este cu siguranță importantă.

Echilibrul din toate

”Că mănânci, că faci sport sau orice alte activități, mai mult sau mai puțin plăcute, trebuie să existe un echilibru. În toate trebuie să existe acest lucru. Deocamdată nu e chiar modul meu de viață. E un deziderat. Încerc să mă apropii de el”, declara Horia Brenciu.

Urmăriți Impact.ro și pe