Greşeala imensă pe care a făcut-o femeia care a murit în urma incendiului de la pensiunea din Cluj. De asta nu s-a mai putut salva

Badea Violeta 13.12.2021, 14:42
Greşeala imensă pe care a făcut-o femeia care a murit în urma incendiului de la pensiunea din Cluj. De asta nu s-a mai putut salva

O femeie și-a pierdut viața, după explozia devastatoare care a distrus complet o pensiune din Cluj-Napoca. Inițial, se spunea că aceasta a murit în somn, însă adevărul pare să fie cu totul și cu totul altul. Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre această tragedie. Iată cum ar fi decedat, de fapt, femeia!

Cum și-ar fi găsit sfârșitul femeia

O explozie puternică, urmată de un incendiu devastator, a avut loc vineri dimineață, la o pensiune dintr-un cartier din Cluj-Napoca. Din păcate, o femeie a fost găsită carbonizată, iar alte două persoane sunt grav rănite și au ajuns la spital.

Femeia găsită decedată se numea Andrea Kaba și era fiica viceprimarului din Jimbolia, judeţul Timiş. Ea era și mama unei fetițe de doar 12 ani. Inițial, se spunea că tânăra mămică, în vârstă de 37 de ani, dormea. Astăzi, însă, noi detalii au ieșit la iveală.

Potrivit celor de la România TV, Andrea Kaba ar fi încercat să-și salveze viața. Din păcate, panica a fost prea mare și femeia ar fi greșit ușa de la intrare. Ea s-ar fi aflat la parter atunci când s-a produs explozia și ar fi încercat să părăsească cât mai repede pensiunea.

Din cauza sperieturii, Andrea ar fi greșit ușa și ar fi intrat la subsol. De acolo a fost imposibil să mai iasă. Potrivit informațiilor, femeia venise în Cluj la un interviu pentru angajare.

Pensiunea a fost distrusa in totalitate
Pensiunea a fost distrusa in totalitate

Alte două persoane au arsuri pe toată suprafața corpului

În urma exploziei, alte două persoane cu arsuri au ajuns la spitalul din Cluj. Este vorba de doi bărbați de 34 de ani, din Harghita. În prezent, medicii fac eforturi disperate pentru a le salva viața.

„În această dimineaţă, în jurul orei 6,52, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost sesizată explozia unei clădiri de pe strada Dunării din municipiul Cluj-Napoca, aceasta fiind urmată de un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, echipaje din cadrul ISU şi jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagraţia şi acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităţilor a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz şi electricitate.

Până în acest moment, două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbaţi, ambii de 34 de ani, din judeţul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsufleţit al unei persoane. Poliţiştii au stabilit identitatea acestuia, respectiv o femeie de 37 de ani, din judeţul Timiş”, potrivit IPJ Cluj.

Explozia a avut un impact devastator. Autoritățile au transmis că geamurile autoturismelor şi clădirilor aflate în zonă s-au spart. Ultimele date din anchetă arată că tragedia s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze, chiar în bucătăria pensiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...