Greșeala din testamentul Lisei Marie Presley care ridică semne de întrebare. Mama sa, Priscilla, a făcut contestație

Mihnea Tălău 01.02.2023, 19:45
Greșeala din testamentul Lisei Marie Presley care ridică semne de întrebare. Mama sa, Priscilla, a făcut contestație

Priscilla Presley, fosta soție a legendei rock’n’roll Elvis Presley, a depus o contestație legală privind validitatea testamentului fiicei lor decedate. Lisa Marie Presley, singurul copil al cuplului, a murit în urmă cu două săptămâni, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac.

Ce spun avocații despre valabilitatea testamentului

Cererea în instanță contestă un amendament din 2016 la testamentul Lisei Marie, care a înlăturat-o pe Priscilla din funcția de administrator al succesiunii.

În document era scris greșit numele mamei sale și avea o semnătură care părea neobișnuită, susțin avocații doamnei Presley.

Într-o cerere depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, avocații femeii de 77 de ani au declarat că aceasta a luat cunoștință de „pretinsul amendament din 2016” abia după moartea Lisei Marie. Înlocuirea ei ca administrator ar însemna că nu mai supraveghea bunurile fiicei sale.

Nu este clar cât de mult valorează acea avere, dar diverse procese din ultimii ani sugerează că finanțele Lisei Marie erau în dezordine, potrivit BBC.

Cu cine a fost înlocuită Priscilla în testamentul fiicei

Amendamentul la testamentul ei, care este acum în discuție, îi înlătură pe mama ei și pe fostul ei manager de afaceri, Barry Siegel, din funcția de co-administratori și îi înlocuiește cu doi dintre copiii ei, Riley, în vârstă de 33 de ani, și Benjamin Keough.

Benjamin Keough a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani. Riley Keough este o actriță cu credite, printre care se numără filmul The Devil All the Time din 2020 și serialul Amazon The Terminal List.

Potrivit contestației în justiție, Priscilla Presley susține că amendamentul nu i-a fost niciodată livrat în timpul vieții fiicei sale, așa cum prevedea în mod expres testamentul.

De asemenea, amendamentul la testamentul Lisei Marie „scrie greșit numele mamei sale” și poartă o semnătură a Lisei Marie care „pare incompatibilă cu semnătura ei obișnuită și obișnuită”, se arată în dosarul judiciar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...