Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis Presley a suferit joi un stop cardiac VIDEO

Elena Avramescu 13.01.2023, 06:50
Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis Presley a suferit joi un stop cardiac VIDEO

Veste proastă în lumea showbizului internațional. Cântăreaţa Lisa Marie Presley, unica fiiă a lui Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, a notat presa americană care citează familia sa, potrivit AFP. În plus, mai multe surse anonime au declarat pentru TMZ că Lisa Marie Presley nu a încercat să se sinucidă.

Fiica lui Elvis Presley a încetat din viață

Decesul a fost confirmat de mama sa joi, 13 noiembrie, la ora 4 dimineaţa, ora României.

„Cu inima grea trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a lăsat. A fost cea mai pasionată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cererem intimitate în timp ce încercăm să facem faţă acestei pierderi profunde. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. În acest moment nu vor mai fi alte comentarii”, a spus Priscilla Presley într-o declaraţie.

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a suferit joi un stop cardiac, astfel că a fost dusă de urgență la spital după ce a fost găsită înconștientă la domiciliu. Inițial, Lisa Marie a fost dusă la terapie intensivă, în comă indusă, însă starea sa s-a agravat extrem de mult astfel că a fost susținută în viață cu ajutorul unui stimulator cardiac.

Se pare că Lisa s-a simțit rău încă de dimineață, acuzând dureri mari de stomac, care au devenit din ce în ce mai intense, iar menajera ar fi fost cea care a găsit-o inconștientă în dormitorul său. Fostul său soț, Danny Keough, care locuieşte şi el pe proprietate, a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea paramedicilor, după care aceștia i-au administrat epinefrină care a ajutat-o să își recapete pulsul după care au transportat-o la spital.

Ulterior, Priscilla Presley a declarat pentru revista People că Lisa Marie a ajuns de urgență la spital unde primește cele mai bune îngrijiri. Ea i-a rugat pe fani să o pomenească în rugăciunile lor.

„Iubita mea fiică, Lisa Marie, a fost transportată de urgenţă la spital. Ea primeşte acum cele mai bune îngrijiri. Vă rugăm să o pomeniţi pe ea şi pe familia noastră în rugăciunile voastre. Simţim rugăciunile din întreaga lume şi cerem intimitate în acest moment”, a declarat mama Lisei Marie Presley.

Lisa Marie Presley a murit
Lisa Marie Presley

Lisa Marie este unicul copil al lui Elvis Presley cu Priscilla Presley, fiind și moștenitoarea averii tatălui său. Ca și celebrul său tată, a urmat o carieră în domeniul muzical, având duete chiar și cu Elvis.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită cu muzicianul Danny Keough, cu cântăreţul Michael Jackson între 1994 şi 1996, cu actorul Nicolas Cage şi cu producătorul muzical Michael Lockwood. Astfel că din cele 4 căsătorii are 4 copii, pe Riley Keugh în vârstă de 33 de ani, o pereche de gemeni în vârstă de 14 ani și un băiat care s-a sinucis în urmă cu 2 ani, la vârsta de 27 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...