Cine moștenește averea familiei Presley după moartea Lisei Marie. Ce se va întâmpla cu gemenele minore ale fiicei legendarului artist

Beatrice Dumitru 13.01.2023, 18:30
Cine moștenește averea familiei Presley după moartea Lisei Marie. Ce se va întâmpla cu gemenele minore ale fiicei legendarului artist

Singusra fiică a lui Elvis Presley, Lisa Marie, a murit la vârsta de 54 de ani din cauza unui stop cardiac. După decesul acesteia, au apărut și întrebările cu privire la cine va moșteni averea familiei. Lisa Marie Presley a lăsat în urmă trei fete din două mariaje, dintre care două sunt minore. Ce se va întâmpla cu acestea și în grija cui vor rămâne după pierderea mamei.

Cine moștenește averea familiei Presley

Tragediile se țin lanț în familia Presley, care a primit o mare lovitură în iulie 2020, când Benjamin Keough, fiul Lisei Marie din prima căsătorie cu muzicianul Danny Keough, s-a sinucis la vârsta de 27 de ani prin împușcare, după o perioadă în care s-a confrntat cu depresia și drogurile. Managerul Lisei Marie spunea la acel moment că aceasta era devastată: „L-a adorat pe acel băiat. El a fost dragostea vieții ei”.

În urma fiicei legendarului Elvis Presley au rămas trei fete. Actrița Riley Keough, de 33 de ani, și gemenele Harper Vivienne și Finley, în vârstă de 14 ani, acestea fiind și cele care vor moșteni Graceland, proprietatea din Memphis pe care Elvis Presley a cumpărat-o în anul 1957. Casa a fost deschisă pentru turiști în 1982, dar a rămas și o reședință de familie.

Cine moștenește averea familiei Presley după moartea Lisei Marie. Ce se va întâmpla cu gemenele minore ale fiicei legendarului artist
Lisa Marie Presley și cele trei fiice ale sale. Sursa foto: Twitter

Cine are grijă de gemenele minore ale fiicei lui Elvis Presley

Gemenele Harper Vivienne și Finleydin, din mariajul cu muzicianului Michael Lockwood, locuiau cu mama lor în Calabasas, dar au mai stat și cu bunica Priscilla pe tot parcursul divorțului cu scandal al părinților lor. Un reprezentant al fostului soț al Lisei a confirmat pentru presă că gemenele minore se află, acum, în îngrijirea tatălui lor. Acesta declara în documentele judiciare legate de custodia fiicelor lor că se teme că Lisa va reveni din nou la dependența de droguri din cauza pierderii fiului ei.

Lisa Marie Presley a ieșit din umbra tatălui ei cu muzica sa, dar a experimentat din plin tragedia și durerea în viața ei. Avea doar nouă ani când a murit tatăl ei Elvis Presley, regele rock-n-roll-ului, și 52 de ani când și-a pierdut fiul.

M-am confruntat cu moartea, durerea și pierderea de la vârsta de nouă ani”, spunea ea în august anul trecut, într-un eseu pe care l-a scris pentru Ziua națională de conștientizare a durerii, marcată în SUA pe data de 30 august.

Lisa Marie a fost căsătorită de patru ori și, în afară de cei doi bărbați cu care a avut copiii, a mai ajuns la altar cu regretatul cântăreț Michael Jackson și actorul Nicolas Cage. Născută în 1968, Lisa Marie și-a petrecut primii patru ani din viață la conacul Graceland din Memphis, Tennessee. Este locul în care Elvis Presley a murit în 1977, la vârsta de 42 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...