Grav accident de circulație la Iași, după ce un autoturism a intrat frontal într-un copac. Sunt două victime încarcerate

Aurora Popa 27.05.2021, 10:07

Grav accident de circulație la Iași. Accidentul s-a produs în acaeastă dimineață, în satul Boureni, comuna Moțca din județul Iași. Un autoturism a intrat frontal într-un copac, iar în urma impactului puternic au rezultat două victime încarcerate. Ambele persoane erau conșiente și au fost transferate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Grav accident de circulație la Iași

Autoturismul se deplasa pe E85, iar din primele informații a șoferul a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un copac aflat în afara carosabilului. Au intervenit o autospecială de descarcerare și EPA, la intervenție deplasându-se și un echipaj tip C de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Intervenţie la un accident rutier. Un autoturism a intrat într-un copac şi a rezultat rănirea a două persoane care au rămas încarcerate. Victimele au fost extrase, sunt conştiente şi au fost transportate la spital. Accidentul s-a produs în satul Boureni din comună Moțca pe E85. La faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor (EPA) dar şi un echipaj SAJ de tip C, au declarat reprezentanţii ISU Iași.

Grav accident de circulatie la Iasi
Grav accident de circulatie la Iasi

Pagubele materiale sunt însemnate, dubița care a fost implicată în accident fiind distrusă. În urma impactului mai multe obiecte din mașină s-au împrăștiat pe câmp câțiva metri de locul accidentului. Urmează să se stabilească în ce circumstanțe s-a produs cumplitul accident rutier.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe