Gomaj pentru față cu cafea turcească. Este preparată altfel de cum știți. Remediul natural are efecte uimitoare pentru piele

Andreea Bisinicu / 21.10.2020, 17:48
Gomaj pentru față cu cafea turcească. Este preparată altfel de cum știți. Remediul natural are efecte uimitoare pentru piele

Gomaj pentru față cu cafea turcească. Este preparată altfel de cum știți. Remediul natural are efecte uimitoare pentru piele, iar rezultatele se văd imediat! Cafeaua nu doar te trezește dimineața din somn, dar efectele ei antioxidante au fost folosite, de-a lungul timpului, și în numeroase trucuri de frumusețe. Cafeaua înlătură celulita și curăță în profunzime tenul gras sau sensibil.

Cum prepari gomajul pentru față cu cafea turcească. Este preparată altfel de cum știți

Gomaj pentru față cu cafea turcească. Este preparată altfel de cum știți De ce avem nevoie pentru gomaj? De faimoasa cafea turcească pe care o puteți găsi în magazinele alimentare turcești, însă se găsește și la noi în hipermarketuri, plus puțin ulei de măsline.

În primul rând, ne facem o cafea turcească bună. Cu această ocazie partajăm și rețeta celei mai bune cafele turcești. Pentru a obține o ceașcă de cafea turcească, începeți prin turnarea a 50 ml de apă foarte rece în cezve (ibric), apoi puneți două lingurițe de cafea turcească măcinată, adică aproximativ 3,5 g.

Citește continuarea articolului pe stiridinlume.ro

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI