Alexandra Dinu a fost la un pas să se mărite cu doi bărbați celebri. Nunțile erau pregătite, dar actrița s-a răzgândit apoi

Stan Filon 05.05.2021, 13:05
Alexandra Dinu a fost la un pas să se mărite cu doi bărbați celebri. Nunțile erau pregătite, dar actrița s-a răzgândit apoi

Alexandra Dinu a fost stabilită mulți ani în Italia, departe de ochii presei din România. Fosta soție a lui Adrian Mutu a trăit multe povești de iubire și de multe ori a fost la un pas să îmbrace din nou rochia albă de mireasă. Nu a fost să fie însă, de fiecare dată s-a întâmplat ceva, iar blondina noastră a rămas cu ochii înlăcrimați.

Alexandra Dinu a fost la un pas să se mărite de mai multe ori

Alexandra Dinu s-a afișat la brațul mai multor oameni celebri din Italia, cu care a avut relații destul de lungi. Actrița s-a iubit cu Carlo Cancellieri în anul 2005, un cunoscut bancher italian. La numai un an depărtare, frumoasa româncă era cerută de acesta de soție. Chiar dacă a acceptat, cva s-a întâmplat între cei doi, așa că s-au despărțit un an mai târziu.

În brațele actriței a ajuns apoi Andrea Rizzoli Jr., producător de filme și fiul cunoscutei actrițe Eleonora Georgi. Relația lor a durat patru ani de zile, timp în care românca a fost cerută în căsătorie, însă nici de această dată nu a fost să fie. ”Am facut unul dintre filmele lui și cu ocazia asta ne-am cunoscut. Ne-am văzut de nenumărate ori, până când am decis să formăm un cuplu. Probabil că în viitor mă voi căsători. Nu știu dacă în viitorul apropiat sau îndepărtat, însă există discuții în acest sens. Încă mai cântăresc”, declara Alexandra Dinu chiar înainte de despărțire.

Alexandra Dinu a fost la un pas sa se marite, de mai multe ori
Alexandra Dinu a fost la un pas sa se marite, de mai multe ori

Alexandra Dinu, curtată acum de un milionar celebru

Românca s-a îndrăgostit din nou pe platourile de filmare. Alexandra Dinu și colegul ei de filmări din serialul ”Rosso San Valentino”, Luca Bastianello, au format un cuplu. Și de această dată Alexandra Dinu a fost la un passă se căsătorească, însă nu a mai apucat. Cei doi s-au despărțit, chiar dacă actrița spunea că se potrivesc foarte bine.

”Luca e o persoană liniștită, e modest, umil. Nu îi place viața de noapte, nici cluburile. Am căutat o astfel de persoană, fiindcă nici mie nu îmi plac. Luca îmi corespunde. Ne pregătim și pentru pasul cel mare. O să ne căsătorim”, declara vedeta în anul 2013.

O relație foarte serioasă a avut Alexandra Dinu cu Jeffrey Greenstein, producătorul de film la Hollywood. S-au iubit timp de 7 ani, însă despărțirea a luat prin surprindere pe toată lumea. Mai mult imediat după ce s-au separat, producătorul s-a afișat la braț cu noua sa iubită, modelul Salome Chandler.

Nici Alexandra Dinu nu și-a plâns în pumn, ci a mers mai departe, fiind fotografiată recent alături de milionarul israelian Ziv Tetelman. Acesta este încă soțul Ralucăi Sandu, celpuțin în acte, cu care are și doi copii. Rămâne de văzut dacă milionarul o va convinge pe frumoasa româncă să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Urmăriți Impact.ro și pe