Ce sport a practicat Andi Moisescu în copilărie. Juratul de la Românii au talent a uimit cu dezvăluirea lui

Iancu Andreea, Ioana Nechifor 26.04.2021, 20:57
Ce sport a practicat Andi Moisescu în copilărie. Juratul de la Românii au talent a uimit cu dezvăluirea lui

Andi Moisescu este o vedetă care obișnuiește să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, însă recent a făcut o dezvăluire neașteptată despre ce sport a practicat în copilărie. Juratul de la Românii au talent a povestit care au fost pasiunile sale în perioada când era doar un copil. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca prezentatorul, renumit pentru înclinațiile către matematică, să fi avut o latură artistică.

Ce sport a practicat Andi Moisescu în copilărie. Juratul a dezvăluit totul la Românii au talent

Scena show-ului de talente a avut ocazia să prezinte povestea unui copil pasionat de vioară, care i-a reaprins amintiri lui Andi Moisescu din copilăria sa. În ediția 24 de la Românii au talent, George a pășit sfios pentru a-și prezenta numărul, însă din păcate nu a reușit să îi impresioneze pe jurați, care i-au oferit patru răspunsuri negative. Tânărul, deja emoționat de prezența sa pe scenă, a ieșit din concurs cu ochii în lacrimi. Rememorând ce sport a practicat în copilărie și prin câte dificultăți a trecut, Andi Moisescu a încercat să îl încurajeze pe micuț cu discursul său. Mereu optimist, juratul i-a transmis copilului cât de importante sunt și emoțiile negative pentru reușita în viață. Pe de altă parte, Andra i-a explicat greșelile care au determinat-o să voteze „NU”.

Georgică, ce-ai făcut? Cred că trebuia să vorbim mai mult cu tine înainte, ca să scapi de emoții. Se auzea fiecare scârțâit. Dacă nu curge, pentru ca toată lumea așteaptă ca sunetul să curgă din vioară, să plângă…Iar tu, pentru că ai fost timorat, s-a simțit. Îmi pare rău că a trebuit să apăs acest buton. Sincer, îmi pare rău, i-a spus Andra tânărului după prestația sa.

Georgică, nu ai pierdut nimic, doar ai câștigat. E un prim exercițiu pentru tine. Vioara e a ta, e cu tine. Sunteți unul! Repetă și o să te asculte și o să cântați împreună. Hai, îți țin pumnii. Ne revedem data viitoare!, l-a încurajat și Andi.

George, concurentul care a plecat dezamăgit după patru de
George, concurentul care a plecat dezamăgit după patru de „NU”

„M-am dus acasă și plângeam de se rupea cămașa de pe mine”

După ce micuțul concurent a părăsit platoul emisiunii, jurații și-au exprimat regretul pentru faptul că au fost nevoiți să îl respingă. În ciuda instinctului matern al Andrei, artista mărturisind că îi pare extrem de rău pentru George, Andi a reușit să dea o notă optimistă întâmplării. Juratul a recunoscut că și el a trecut prin emoții asemănătoare la primul său concurs de patinaj viteză, un sport pe care l-a practicat în copilărie, dar la care nu a excelat.

Mi s-a rupt sufletul. Acum o să plângă, mă gândesc, a recunoscut Andra.

Da, mă, știu, e greu. Lasă, că îi prinde bine. Să vezi că o să ajungă el mare violonist. Și plânsul face bine. Eu, la primul meu concurs de patinaj viteză, am ieșit pe locul 27 din 29. M-am dus acasă și plângeam de se rupea cămașa de pe mine. După, ușor, m-am dus înspre mai bine. Nu mai zic la olimpiadele de matematică. Te duceai, ajungeai pe țară, iar acolo prindeai o zi din asta. Îmi adus aminte, după o olimpiadă, am ajuns acasă și nu am trecut mai departe. Am zis că s-a terminat, gata, că mă opresc, că nu duc. Am plâns o zi întreagă, a doua zi m-am trezit și am făcut și problema aia, a povestit Andi Moisescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...