Giovanni Becali a rupt tăcerea referitor la contractul de un milion de euro al lui Florinel Coman. Totul s-a destrămat din cauza lui Gigi Becali

Andrei Cezar, Adrian Dumitru 14.12.2021, 15:41
Giovanni Becali a rupt tăcerea referitor la contractul de un milion de euro al lui Florinel Coman. Totul s-a destrămat din cauza lui Gigi Becali

Florinel Coman s-a refăcut după accidentarea suferită în vară și se antrenează normal cu echipa. Nu este exclus ca la următorul meci, cel cu Rapid de miercuri, jucătorul să fie trimis pe teren de Toni Petrea, fie chiar și pentru ultimele minute ale partidei.

Florinel Coman a ratat „la mustață” un transfer care i-ar fi putut umple conturile lui Gigi Becali și i-ar fi adus și lui un salariul uriaș. Fostul mare impresar Giovanni Becali a povestit recent cum a refuzat vărul său transferul pentru că suma, deși una considerabilă, nu era pe placul său.

Transferul care l-ar fi îmbogățit pe Florinel Coman. Ar fi câștigat un milion de euro anual

În vara anului trecut, reprezentanții clubului Orlando City, unul dintre cele mai puternice din Major League Soccer (MLS) s-au deplasat la București pentru transferului lui Florinel Coman. Giovanni Becali, impresarul jucătorului, a povestit cum oficialii clubului american i-au pus pe masă lui Gigi Becali suma de 8 milioane de euro, plus 5% dintr-un viitor transfer în schimbul extremei. Coman era și el ademenit cu un salariu uriaș: 1 milion de euro pe an.

Cât timp a pierdut băiatul ăsta din cauza accidentării, aproape doi ani… Uite, aici, în biroul din fața noastră, am avut ofertă de la un club american, din Orlando. A venit directorul general, un brazilian, l-am chemat și pe Coman. Ofereau 8 milioane de dolari și 50 la sută! Era deja pandemie, deci vorbim de acum un an și câteva luni. Vara lui 2020. N-a vrut Gigi! Coman lua 1 milion de dolari pe an! Asta e! Acum îi trebuie sănătate și să revină în formă, are doar 23 de ani”, a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Potrivit vărului său, de atunci Gigi Becali pare să își fi învățat lecția și nu mai solicită atât de mulți bani în schimbul jucătorilor săi.

Era perioada când Gigi visa 25-30 de milioane de euro pe jucătorii lui, dar s-a convins că nu e chiar așa. Și pe Man vroia 18-20 și l-a dat până la urmă. A înțeles că, atunci când ai oferta, o plesnești și gata”, a mai spus Ioan Becali.

Giovanni Becali a rupt tacerea referitor la contractul de un milion de euro al lui Florinel Coman. Totul s-a destramat din cauza lui Gigi Becali

Gigi Becali îl vinde pe Florin Tănase în această iarnă

Până să îl vândă pe Florinel Coman, Gigi Becali este pe cale să perfecteze un nou transfer. Căpitanul vicecampioanei României are o ofertă din Emiratele Arabe Unite și este foarte probabil ca în pauza de iarnă Al Nasr să achite clauza de 3 milioane de euro pe care jucătorul o are în contract.

Înaintea meciului cu Rapid de miercuri, căpitanul roș-albaștrilor a comentat posibila sa plecare.

Nu știu dacă va fi ultimul meu derby. Rămâne de văzut peste o săptămână, peste două. Trebuie să întrebați firma Becali. Am stat, da, aș mai fi stat la FCSB. Încă nu am plecat, nu pot să spun nimic.”, a declarat Tănase în cadrul unui acțiuni de promovare a campaniei „Umple golul din viața ta”, proiect ce încurajează adopția de câini și pisici și care a fost susținut de LPF și Consiliul Județean Ilfov.

Urmăriți Impact.ro și pe