Gina Pistol și Smiley au luat decizia. Fanii vor fi în extaz

Elena Avramescu 13.08.2020, 20:48
Gina Pistol și Smiley au luat decizia. Fanii vor fi în extaz

Gina Pistol a început să capete o nouă pasiune, fiind vorba despre muzică, asta de când petrece mult timp la Hahaha Production, în compania iubitului său, Smiley. Astfel că a început să ia ore de canto și pregătește o mare surpriză fanilor.

Gina Pistol și Smiley au luat decizia

Chiar dacă sunt de patru ani împreună, până acum ceva timp au ținut relația ascunsă de ochii lumii, fiindcă au vrut să se bucure de intimitate. Abia după izbucnirea pandemiei, cei doi au hotărât să-și asume public relația și au postat mai multe poze pe conturile de socializare.

“Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”

Gina Pistol și Smiley au luat decizia
Gina Pistol și Smiley au luat decizia

Fanii Ginei și a lui Smiley vor fi în extaz

Gina și Smiley se susțin reciproc și chiar au de gând să facă multe proiecte împreună. Se pare că sunt la un pas de a lansa un proiect pentru care fiecare s-a pregătit riguros.

“Gina a petrecut foarte mult timp la Hahaha Production. A fost curioasă și a întrebat despre fiecare instrument în parte, fiecare buton, a ascultat cum se trag voci, cum ia naștere o melodie.

Așa s-a născut dorința ei de a lua ore de canto. Nu pentru a se face cântăreață, pentru că ea are deja o meserie, ci din pasiune, a simțit că își dorește să își șlefuiască vocea pentru ea însăși. Însă, orele au decurs mai bine decât se aștepta, iar Gina chiar are ureche muzicală, este talentată, muncitoare din cale afară.

Ea și Smiley înregistrează o piesă împreună, însă nu știu dacă va fi lansată public sau dacă este doar un proiect de suflet. Nu vor să ne spună, însă vom afla în viitorul apropiat”, a declarat pentru Impact un apropiat de-al cuplului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...