Gina Pistol radiază de fericire! Vedeta Antena 1 a făcut anunțul uimitor despre relația cu Smiley. Fanii sunt încântați

Diana Dumitrache 27.07.2020, 14:57

Legătura de iubire dintre Gina Pistol şi Smiley este una dintre cele mai solide din showbiz-ul autohton, iar fanii celor doi sunt în extaz de fiecare dată când apar noutăţi. Vedeta Antena 1 a făcut anunţul uimitor despre relaţia pe care o are cu îndrăgitul cântăreţ.

Gina Pistol a făcut anunţul despre relaţia cu Smiley

Deşi sunt împreună de azi de zile, Gina Pistol şi Smiley au fost discreţi în ceea ce priveşte relaţia dintre ei. De curând, însă, prezentatoarea de la Antena 1 a tot postat, pe contul de Instagram, fotografii în care apare alături de iubirea sa.

“Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a spus Gina Pistol, potrivit celor de la okmagazine.ro.

Şi cum astăzi, 27 iulie, este ziua lui Smiley, frumoasa blondină i-a făcut o declaraţie cum nu se putea mai emoţionantă iubitului ei.

Gina Pistol radiază de fericire! Vedeta Antena 1 a făcut anunțul uimitor despre relația cu Smiley. Fanii sunt încântați
Gina Pistol radiază de fericire! Vedeta Antena 1 a făcut anunțul uimitor despre relația cu Smiley. Fanii sunt încântați

“Îmi eşti totul! La mulţi ani”, a scris Gina pe Instagram.

Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat imediat.

„Ce frumoși sunteți! Vă admir, vă șade bine împreună”. „Tare dragi îmi sunteţi”. „Ce frumos şi ce frumoşi”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Gina Pistol şi Andrei Tiberiu Maria, o relaţie bazată pe respect şi iubire

Sunt împreună de mai bine de 3 ani, iar fanii celor doi sunt extrem de curioşi când se vor căsători. Gina Pistol a dat, însă, un răspuns elegant.

“Oamenii aceia nu vorbesc despre mine, sunt neajunsurile lor, nu ale mele. Eu mi-am făcut alegerile şi sunt mulţumită cu tot ce trăiesc acum. Mai am foarte multe de învăţat despre viaţă, despre mine”, a spus frumoasă prezentatoare de la Antena1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...