Gina Pistol, înspăimântată din cauza amenințărilor primite. Cine o hărțuiește de câteva luni: „S-au întâmplat lucruri oribile”

Gina Pistol, înspăimântată din cauza amenințărilor primite. Cine o hărțuiește de câteva luni: „S-au întâmplat lucruri oribile”

Gina Pistol are parte de momente mai puțin plăcute, vedeta fiind înspăimântată la doar câteva luni după ce a născut. Aceasta primește mai multe mesaje de amenințare pe rețelele de socializare din partea unei persoane necunoscute.

Gina Pistol este înspăimântată din cauza mesajelor pe care le primește

Vedeta primește de ceva vreme mai multe mesaje de amenințare, dar în care apar și jigniri, din partea unei femei necunoscute pe rețelele de socializare. Iubita lui Smiley a fost criticată în nenumărate rânduri de mulți dintre fanii ei, din cauza faptului că aceasta nu dorește să o expună pe rețelele de socializare pe fiica lor.

Totodată, aceste acuze sunt fondate și pe baza faptului că a povestit cât de greu i-a fost atunci când a devenit mamă. După o bună perioadă după ce a continuat să primească astfel de mesaje, vedeta a făcut public faptul că este hărțuită în mediul online și totodată a ținut să transmită un mesaj acid celor care nu își văd de viața lor.

„Se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”,a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Psihologul Mirela Zivari consideră că acest tip de mesaje ar trebui luate în considerare și tratate cu seriozitate deoarce, ele se pot transforma ulterior în situații foarte neplăcute sau chiar tragedii.

„Cred că trebuie să luăm de fiecare dată în considerație atunci când apar astfel de amenințări. Chiar dacă mulți dintre noi credem că sunt doar simple cuvinte puse pe o rețea de socializare, ele se pot transforma în tragedii”, a spus psihologul, pentru Antena3.

gina pistol înspăimântată
Smiley si Gina Pistol nu vor sa publice imagini cu copilul lor

Autoritățile ar trebui anunțate în astfel de cazuri

Totodată, psihologul afirmă că, în astfel de situații, autoritățile ar trebui anunțate fără ezitare.

”Chiar dacă nu avem exemple autohtone s-au întâmplat atât de multe lucruri oribile. Este adevărat că mediul online în ideea anonimatului oamenii își permit să scrie foarte multe lucruri, poate multe dintre ele sunt doar producții ale minții lor mai puțin sănătoase. Însă în momentul în care ești persoană publică anumite chestiuni sunt din ce în ce mai dure sau prezentate pentru o manieră extrem de dură din partea unora care nu te plac.

Pentru că nu te plac, simt nevoia să îți arunce lucruri extrem de urâcioase la adresa ta şi a familiei tale. Din punctul meu de vedere este obligatoriu să anunțăm poliția şi să condamnăm astfel de comportamente chiar dacă ele sunt la nivel declarativ și nu sunt acțiuni propriu-zise”, a mai adăugat psihologul Mirela Zivari.

Urmăriți Impact.ro și pe