La ce televiziune a apărut prima dată Gina Pistol și cum a devenit cunoscută

Daria Petrescu 26.07.2020, 16:09
La ce televiziune a apărut prima dată Gina Pistol și cum a devenit cunoscută

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran. De alungul timpului a avut numeroase proiecte în televiziune și nu numai. A reușit să stea departe de scanalurile mediatice, iar de mai bine de trei ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley. De ceva timp, este vedeta Antena 1, prezentând Asia Express și Chefi la Cuțite. Însă, puțini sunt cei care știu la ce televiziune a apărut aceasta prima oară.

Pozatul în Playboy a adus-o în atenția publicului, iar ofertele au curs lanț

Înainte să lucreze în televiziune, Gina Pistol a fost operator la un centru de copier și vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede, localitatea natală. Copilăria vedetei nu a fost ușoară. Părinții ei au divorțat, iar mama acesteia a rămas cu ea și cu fratele mai mic al prezentatoarei. Gina muncea să își întrețină familia și a făcut acest lucru ani la rând.

Gina Pistol s-a mutat după câțiva ani în Capitală, unde a lucrat ca vânzătoare la un magazin cu articole sportive. La scurt timp după ce a pozat în Playboy, viața acesteia a început să se schimbe, iar primul proiect în televiziune a fost cu trupa Divertis.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de 3 ani
Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de 3 ani

În anul 2005, Gina Pistol s-a angajat la Național TV ca prezentatoare a emisiunei „Ne suntem blonde”. La scurt timp după apariția pe micul ecran, aceasta a primit propunerea de a poza pentru celebra revistă pentru bărbați.

După apariția în „La bloc”, Gina a fost remarcată de regizorul Ioan Cărmăzan care i-a dat un rol în filmul Margo, iubire de cartier. La scurt timp, Gina a fost desemnată în 2010 „Cea mai sexy blondă din showbiz’, de revista Pro TV Magazin. Pe plan profesional, lucrurile au început să meargă din ce în ce mai bine. În prezent, aceasta are două proiecte de amploare, la Antena 1. Este vorba despre show-ul Chefi la cuțite și Asia Express.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz

Gina Pistol și Smiley și-au ținut relația departe de ochii curioșilor și nici nu au făcut declarații despre povestea lor de iubire. Cei doi și-au asumat relația în fața publicului, în perioada izolării, când le-au arătat fanilor că, de fapt, locuiesc împreună.

Artistul și-a filmat iubita în timp ce îl tundea și a postat clipul pe Instagram. Atunci când a fost întrebată de căsătorie, Gina a declarat fără rețineri că nu vrea neapărat să facă nuntă. Chiar dacă se iubesc și au o relație așa cum și-au dorit, până acum nu au decis dacă vor face pasul cel mare.