Smiley, despre numele fetiţei sale. Cântăreţul a dat tot din casă: “Fetele mele sunt bine”

Cristian Cojocaru 13.03.2021, 12:19
Smiley, despre numele fetiţei sale. Cântăreţul a dat tot din casă: “Fetele mele sunt bine”

Faptul că Smiley a devenit tătic, a bucurat mulți dintre fanii artistului. Data de 9 martie va fi o dată memorabilă pentru toată viața, după ce Gina Pistol a adus o fetiță pe lume. Pasul următor este ca vedeta împreună cu Smiley să se gândească la numele fetiţei lor.

Smiley și Gina Pistol s-au gândit la numele fetiţei

După ce a devenit oficial tătic, Smiley a oferit primele declarații, ulterior fiind suprins la cumpărături pentru Gina și fiica sa. În data de 9 martie, cele două vedete au devenit părinți, ulterior Gina și micuța lor fiind externate. Gina Pistol și Smiley au pregătit pentru fiica lor o cameră de vis, amenajând-o împreună.

„Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru Dana Oprescu spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă. Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătam ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris şi Smiley pe contul de socializare, la nașterea micuței.

Responsabil cum este cunoscut, artistul și-a dus fetele acasă unde a petrecut timp, însă apoi și-a luat rolul de tătic în serios. Acesta a fost surprins de fotoreporterii Spynews.ro în timp ce proaspătul tătic a mers să achiziționeze diverse lucruri pentru fiica sa dar și pentru Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în data de 9 martie
Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în data de 9 martie

Artistul este un tătic responsabil

Înarmat cu multă răbdare dar și cu dedicare, Smiley a petrecut suficient timp printre raioanele magazinului, pentru a fi sigur că nu uită nici cel mai mic detaliu. Însărcinat să facă și cumpărăturile casei, artistul a poposit la raionul de fructe și legume, pentru a lua tot necesarul familie, cu atât mai mult cu cât Gina Pistol are nevoie de multe vitamine în această perioadă de refacere.

După ce a făcut turul magazinului ca la carte, Smiley a fost oprit de fotoreporterii Spynews.ro, fiind întrebat dacă au ales deja un nume pentru fiica lor. Momentan, acesta a preferat să țină secret numele, însă a menționat că în curând, va fi aflat de toate lumea. Cântărețul este foarte optimist și consideră că de-acum încolo totul se va schimba, în bine.

”Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a declarat Smiley, în exclusivitate pentru Spynews.ro.