Gina Pistol face bani mulți de când a renunțat la Asia Express. Stă acasă și câștigă excelent, cum e posibil

Nicu Stan, Alexandra Chiric 30.05.2021, 21:00
Gina Pistol face bani mulți de când a renunțat la Asia Express. Stă acasă și câștigă excelent, cum e posibil

Gina Pistol face bani mulți de când a renunțat la Asia Express. Stă acasă și face bani, cum e posibil. Toate detaliile puse la cale de Gina Pistol pentru a face bani, disponibile în rândurile de mai jos.

Gina Pistol câștigă mai mulți bani de când a devenit mămică și a rămas acasă. Din ce face vedeta zeci de mii de euro

Gina Pistol face bani mulți de când a renunțat la Asia Express. Stă acasă și face bani mai mulți și decât la Asia Expres, și decât la Chefi la Cuțite.

Iubita lui Smiley are acum o avalanșă de reclame pe rețelele sociale, de unde proaspăta mămică câștigă bani frumoși. Spre exemplu, din ultimele 10 postări ale Ginei Pistol, de pe Instagram, 7 sunt asocieri de imagine.

Smiley si Gina Pistol au impreuna o fetita
Smiley si Gina Pistol au impreuna o fetita

Câți urmăritori are Gina Pistol pe Instagram

De când cu sarcina, cu concediul prenatal și cu pauza de la tv, Gina Pistol, 40 de ani, și-a schimbat complet preocupările și alegerile. Astfel, vedeta a ajuns să se asocieze cu multe branduri din categoria cosmetice, ceaiuri, produse de igienă, precum și cu produse destinate bebelușilor.

Gina Pistol, care are o expunere de 1,4 milioane de urmăritori pe Instagram nu are cum să aibă tarife mici, astfel că pentru o singură postare iubita lui Smiley poate încasa sume cuprinse între 1000 și 2000 de euro. Iar wall-ul Ginei din Instagram este chiar plin de fotografii care promovează branduri mari și cunoscute.

Gina Pistol câștigă bani grei stând acasă

Astfel, din 10 poze publicate în baza unor contracte de imagine, Gina Pistol poate primi echivalentul onorariului lui Smiley, pentru un concert, respectiv 10.000-15.000 euro, scrie click.ro.

În ultima perioadă, Gina Pistol a făcut reclamă la mai multe cosmetice pentru curățarea și hidratarea tenului, la firme de accesorii și telefoane mobile, la haine și chiar catering, însă cele mai multe sunt pe segmentul nou-născuți.

La ce face reclamă Gina Pistol

Astfel, pe timpul sarcinii, dar și după ce a devenit mămică, Gina Pistol și-a asociat imaginea cu o firmă de recoltare a celulelor stem, precum și cu altele producătoare de ceaiuri, accesorii și haine pentru nou-născuți.

Astfel, de acasă, Gina Pistol a ajuns să câștige zeci de mii de euro din aceste reclame. În plus, vedetea nu a mai fost nevoită să plătească lucrurile și obiectele necesare fetiței sale, întrucât le-a primit gratis prin asocierea de imagine.

Smiley, când a devenit tată

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!’. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit si cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm că unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, spunea Smiley când i s-a născut fetița.

Urmăriți Impact.ro și pe