Gina Pistol a vorbit despre o perioadă grea a vieții ei. ”Îmi puneam pe chip zâmbetul social”

Ana Anitoiu, Anca Lupescu 26.08.2021, 18:10

Gina Pistol, care în luna martie a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 40 de ani, a vorbit despre o perioadă grea a vieții ei. Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit prin ce a trecut, fără ca fanii ei să știe.

Cum au ales Gina Pistol și Smiley numele fiicei lor

Gina Pistol și Smiley, în vârstă de 37 de ani, au o fetiță în vârstă de cinci luni pe care au numit-o Josephine Ana. Fiecare dintre ei a ales câte un nume, iar primul, pe care îl și folosesc, a fost preferat de prezentatoarea TV.

”Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea, care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…) Iar Ana îmi place mie foarte mult. E un nume simplu și foarte frumos.

Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley, în emisiunea ”Vorbește Lumea”.

Gina Pistol a vorbit despre o perioada grea a vietii ei. ”Imi puneam pe chip zambetul social”
Gina Pistol si Smiley

Prin ce perioadă dificilă a trecut Gina Pistol

Gina Pistol a spus că la un moment dat primea foarte des întrebarea referitoare la un copil. Vedetei i se părea foarte intruzivă această întrebare, mai ales că nimeni nu știa că medicii îi spuseseră, în urma unui control de rutină, că șansele ei de a deveni vreodată mamă erau extrem de mici.

”După ce am aflat, în urma unui control de rutină, că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea pe care încercam să o mențin cu greu în sufletul meu.

De fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam «când o să fiu pregătită, când o să fie», dar numai eu știu ce era în sufletul meu”, a spus Gina Pistol.

Motivul pentru care perioada sarcinii nu i s-a părut ușoară Ginei Pistol

De asemenea, în perioada sarcinii, Gina Pistol a spus că s-a simțit presată să afișeze o imagine perfectă. În afară de oamenii care se bucurau pentru ea, erau și unii care o criticau pentru orice.

”În timp ce corpul meu se modifica pentru a-i face loc fetiței mele, am înțeles că frumusețea cuprinde diverse contururi. Când am aflat că voi deveni mamă, am realizat că universul meu se va schimba definitiv. Primele luni de sarcină mi-au pus pe față un zâmbet imens.

Pe lângă oamenii care îmi transmiteau energie bună și gânduri frumoase, au fost și cei care m-au criticat dur și care mă judecau în orice făceam. Am încercat mereu să opresc lupta asta dintre ce e bine pentru mine și pentru micuța mea și ce ar trebui să fie confortabil pentru restul oamenilor”, a mai spus Gina Pistol.

La rândul lui, Smiley a răspuns la o altă întrebare insistentă din partea fanilor, referitoare la momentul când el și Gina Pistol vor arăta o fotografie cu chipul micuței lor.

Cântărețul a spus că abia atunci când fiica lui și a Ginei Pistol îi va cere cu propriile ei cuvinte să ajungă pe Tik Tok se va întâmpla ca ea să apară pe această aplicație.

Urmăriți Impact.ro și pe