Gina Pistol a anunţat când se întoarce la TV. Fanii o aşteaptă cu nerăbdare

Nicu Stan 08.09.2021, 10:43
Gina Pistol a anunţat când se întoarce la TV. Fanii o aşteaptă cu nerăbdare

Gina Pistol a anunţat când se întoarce la TV. Fanii o aşteaptă cu nerăbdare. De asemenea, Gina Pistol a povestit din viața de familie, respectiv despre fetița sa și a lui Smiley, despre care spune că este un copil foarte cuminte. În plus, Smiley se implică sută la sută în creșterea lui Josephine.

Când revine Gina Pistol pe micul ecran. Ce emisiune va prezenta vedeta Antenei 1

Gina Pistol abia așteaptă să revină în platoul Chefi la cuțite, după o lungă pauză. Vedeta este este pregătită din nou să cunoască concurenți care mai de care mai talentați în ale bucătăriei

Gina Pistol a născut în luna martie o fetiță perfect sănătoasă, motiv pentru care a luat o pauză de la Chefi la Cuțite, emisiune unde speră să revină în curând.

Gina Pistol are o fetita cuminte
Gina Pistol are o fetita cuminte

Gina Pistol va prezenta următorul sezon Asia Epress

De asemenea, Gina Pistol a dezvăluit că va prezenta următorul sezon al Asia Express, în timp ce pe cel de acum, sezonul patru, prezentatoare este Irina Fodor.

Pe de altă parte, Gina Pistol a povestit despre fetița ei și a lui Smiley, precum și despre rolul de mămică și despre cum se descurcă cu cea mică.

Gina Pistol, mulțumită că Josephine este un copil cuminte

Vedeta Antenei 1 spune că fetița sa e foarte cuminte, doarme noaptea, iar ea la rândul ei ea e o mămică foarte relaxată. De asemenea, Gina Pistol edezvăluie că în tot acest timp a beneficiat și de susținerea totală partenerului său în creșterea micuței.

Gina Pistol spune că vrea să fie o mamă modernă, cât mai cool, iar înainte de acest statut își dorește ca fetița ei să o vadă ca pe cea mai bună prietenă a ei. Astfel, când micuța va crește vrea să fie prima persoană pe care o va suna când are nevoie de ceva.

Gina Pistol, o mamă cool

”Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune.

Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a spus Gina Pistol la Antena Stars.

Fetiței Ginei Pistol îi dau dinții

Gina Pistol a mai spus că în acestă perioadă fetița ei este puțin mai agitată, asta pentru că îi cresc dințișorii, însă în rest este foarte cuminte, iar ori de câte ori mămica este puțin ocupată și îi spune celei mici asta, ea parcă înțelege ce i spune.

”Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim”, a mai spus Gina Pistol.

Urmăriți Impact.ro și pe