Ce s-a întâmplat în fața casei unde stau Gina Pistol și Smiley. Vedeta, reacție necontrolată. ”Mă enervez la cap”

Badea Violeta 04.09.2021, 20:36

Gina Pistol și Smiley se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi locuiesc într-o vilă de lux, aproape de București. În plus, aceștia și-au îndeplinit și dorința de a avea o curte imensă. Însă, acest vis pare să fi venit la pachet și cu câteva probleme, mai puțin plăcute. Iată ce s-a întâmplat în fața casei unde stau cele două vedete.

Gina Pistol a avut parte de o surpriză neplăcută

Înainte de a deveni părinți, Gina Pistol și Smiley au dorit să creeze spațiul perfect pentru a-i oferi tot confortul copilului lor. Aceștia s-au mutat într-o vilă impresionantă de aproximativ 290 de metri pătrați și beneficiază de o curte imensă. Locuința în valoare de 300.000 de euro a fost cumpărată de artist înainte de a o cunoaște pe frumoasa prezentatoare.

Se pare că nu mai puțin de trei arhitecți și un inginer constructor au lucrat la noul cămin al celor doi îndrăgostiți. Deși locuința este una de vis și totul a fost pus la punct până la cele mai mici detalii, vedeta nu poate scăpa de anumite probleme casnice.

Gina Pistol le-a arătat urmăritorilor săi de pe Instagram ce s-a întâmplat în fața casei unde locuiește. Iubita lui Smiley a publicat câteva imagini care i-a îngrozit chiar și pe fani. Vedeta a constatat că niște cârtițe i-au făcut un adevărat dezastru în curte și i-au distru gazonul, fiindcă au săpat mai multe găuri în pământ.

„Simt cum încep să mă enervez la cap”, le-a transmis Ginei Pistol fanilor săi de pe Instagram.

Cartitele au distrus curtea celor doua vedete
Cartitele au distrus curtea celor doua vedete

Cum arată vila de lux în care locuiesc Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley locuiesc într-o vilă de circa 300.000 de euro pe care artistul a achiziționată în Cernica, în anul 2011. Locuința a fost amenajată superb, exact după preferințele lor.

Casa are un living, bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj. Imobilul a fost amenajat cu fotolii imense și rafturi din lemn masiv cu ferestre uriaşe, fără perdele și accesorii țipătoare. De asemenea, pereţii sunt vopsiţi în alb şi bleu.

Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală, să înţeleagă că tu eşti expertul”, au spus arhitecții.