Gigi Becali a oferit 40.000 de euro pentru ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj să se dispute pe Arena Națională. Ce răspuns a primit omul de afaceri din Pipera

Sorin Barbu 11.05.2022, 12:20
Gigi Becali a oferit 40.000 de euro pentru ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj să se dispute pe Arena Națională. Ce răspuns a primit omul de afaceri din Pipera

Mai sunt 11 zile până la „finala campionatului” și nu se știe pe ce stadion se va disputa meciul dintre FCSB și CFR Cluj. Gigi Becali a făcut o încercare disperată pentru ca această partidă să se joace pe „Arena Națională”, locul unde este programat un eveniment muzical. Le-a oferit organizatorilor 40.000 de euro ca să-și monteze aparatele cu câteva zile mai târziu.

Gigi Becali, ofertă de 40.000 de euro pentru ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj să se dispute pe Arena Națională

FCSB trebuie să anunțe până joi la Liga Profesionistă de Fotbal pe ce stadion va juca meciul cu CFR Cluj. Oficialii roș-albaștrilor au fost nevoiți să renunțe la Arena Națională, după ce Primăria Capitalei a autorizat ca aici să se desfășoare un eveniment muzical.

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și i-a sunat pe cei care se ocupă de organizarea evenimentului și le-a oferit 40.000 de euro, doar ca să amâne montarea aparatelor. La această sumă s-ar fi adăugat și chiria stadionului de 13.000 de euro fără TVA.

„Am vorbit cu băiatul ăla, i-am zis că le dau eu bani 30-40.000 de euro să angajeze mai mulți oameni să instaleze alea. Dacă noi jucăm pe 22 mai, până pe 3 iunie aveți timp. Au zis: «Domnul Becali, nu putem, ne vin aparaturile».

Băiatul a părut de bun simț, i-am zis… ce vină are el, că există stadion național și în România se face festival de muzică. Din banii bucureștenilor, ar trebui întrebați dacă vor fotbal”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali îi amenință cu plângeri penale pe oficialii CSA Steaua

Patronul FCSB nu a primit încă răspunsul celor de la CSA Steaua, cărora le-a cerut, oficial, prin executor judecătoresc, să-i închirieze stadionul din Ghencea. Acum avertizează că va începe să facă plângeri penale. Pe această arenă au jucat doar echipa de fotbal a CSA Steaua, care activează în Liga 2, dar s-a disputat și partida amicală România – Grecia.

„Găsești un procuror care face dosar penal și se duce în instanță. E clar că e abuz în serviciu din moment ce toată lumea a vorbit despre asta, eu am trimis ofertă 23.000 înmulțit cu doi, cu executare judecătorească.

Motivul lor e că nu au grilă de închiriere, dar în mintea lor echipa națională e altceva. Nu e altceva, e tot o echipă a României, ca și asta, e tot o societate comercială înregistrată în România. Noi vă plătim dublu Arena Națională, deși e mai mic”, a mai spus Gigi Becali.

Stadionul Steaua

CFR Cluj are 54 de puncte, iar pe locul doi se află FCSB cu 52 de puncte. Până la finalul sezonului mai sunt doar două etape.

Urmăriți Impact.ro și pe