Dumitru Dragomir, replică dură după ce a aflat că FCSB nu are voie să joace în Ghencea meciul cu CFR Cluj. „Dacă aș fi în locul lui Gigi Becali m-aș duce la UEFA”

Sorin Barbu 04.05.2022, 13:14
Dumitru Dragomir, replică dură după ce a aflat că FCSB nu are voie să joace în Ghencea meciul cu CFR Cluj. „Dacă aș fi în locul lui Gigi Becali m-aș duce la UEFA”

FCSB nu este primită pe stadionul Steaua, o arenă care a costat o sută de milioane de euro, iar Dumitru Dragomir a răbufnit când a auzit vestea. Îl sfătuiește pe Gigi Becali să nu lase și să protesteze la UEFA.

Dumitru Dragomir îi ține partea lui Gigi Becali în conflictul cu CSA Steaua

FCSB are șanse mici să joace în București duelul cu CFR Cluj, ultima partidă din play-off, iar oficialii echipei caută o soluție. Primăria Capitalei a închiriat „Arena Națională” pentru un eveniment muzical, la „Arcul de Trimuf” se dispută doar partide de rugby, iar stadionul din Ghencea este „rezervat” formației CSA Steaua, din Liga 2.

Gigi Becali este dispus să plătească o chirie generoasă, dar oficialii de la CSA Steaua nu sunt de acord să-i deschidă porțile stadionului. Se opune chiar și ministrul Apărării.

„Poate să se joace oriunde, stadioanele sunt făcute din banii oamenilor, banii publici. Nu are dreptul nici Steaua lui Dîncu să spună că nu îl lasă pe stadion dacă plătește. Stau și mă crucesc, stadionul e făcut la insistențele mele și ale lui Mircea Sandu”, a răbufnit Dumitru Dragomir.

Stadionul Steaua

Fostul șef al Ligii Profesioniste este foarte uimit și de ce se întâmplă la „Arena Națională”.

Stadionul Național… cum să nu se joace derby-uri, să vină 50.000 de oameni? Dar nebunii ăia care au făcut așa ceva, stadionul e făcut pentru fotbal, nu pentru muzică. Pagubele nu vor fi reparate nici în 10 ani. Dacă nu lași o echipă de top pe niciun stadion din Capitală…. Incredibil, așa ceva nu am mai auzit. Dacă aș fi în locul lui Gigi Becali dacă nu m-aș duce peste tot, și la UEFA. Cum, domnule, să nu poată juca?”, a mai spus Dragomir.

Mihai Stoica a dezvăluit că partida FCSB – CFR Cluj, care s-ar putea juca cu „titlul pe masă”, se va disputa pe stadionul din Buzău. dragomirEchipa lui Toni Petrea se află pe locul doi la două puncte de liderul CFR Cluj.

Urmăriți Impact.ro și pe